Haberler

Nazilli'de Mendil Kapmaca Oyun Liderliği ve Hakemlik Semineri

Nazilli Belediyesi'nin katkılarıyla Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 'Mendil Kapmaca Oyun Liderliği ve Hakemlik' semineri düzenlenecek.

Nazilli Belediyesi'nin katkılarıyla Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 'Mendil Kapmaca Oyun Liderliği ve Hakemlik' semineri düzenlenecek.

Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri konfederasyonunca geleneksel çocuk oyunlarının geliştirilmesi yaygınlaştırılması, gelecek nesillere aktarılması ve ulusal birlikteliğin sağlanması hedeflenerek ÇOSKK Başkanlığı tarafından Türkiye Genelindeki okullarda çocuk oyunları düzenleniyor. Nazilli'de ise seminerler 13-14 Ekim 2012 tarihlerinde Nazilli Belediyesi Konferans Salonunda yapılacak. Nazilli'de ve çevre ilçelerde çalışan tüm öğretmenlere yönelik geleneksel çocuk oyunları tanıtılacağı seminerde katılımcılara spor branşı haline getirilmiş ve patenti alınmış oyunlardan Mendil Kapmaca Hakemlik ve Oyun Liderliği Sertifikası verilecek.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, çocuklara yönelik her türlü faaliyetin yanında olduklarını ve kültürümüzün yaşatılmasına yönelik böyle güzel etkinlikleri destekleyeceklerini belirtti. Bu organizasyon için konfederasyona Spor Salonu ve Konferans Salonunu tahsis ederek destek verdiklerini belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Öğretmenlerimizi Nazilli Belediyesi olarak böyle bir etkinlik için misafir edeceğimizden dolayı ziyadesi ile mutluyum" dedi.

13 Ekim 2012 Cumartesi günü saat 10.00-11.00 arası ÇOSKK Konfederasyonun Çalışmaları tanıtımı, 11.00-11.30 arası Çelikçomak Oyun Kuralları, 11.45-12.30 arası Mendil Kapmaca Oyun Kuralları, 13.30-14.30 arası Mendil kapmaca Oyun Kuralları ve 14.45-16.00 arası Seksek Oyun Kuralları öğretilecek. 14 Ekim 2012 Pazar günü ise saat 10.00-12.30 arası Mendil Kapmaca Uygulaması, 13.30-15.00 arası Çelikçomak ve Seksek Uygulaması öğretilirken saat 15.00'da ise Sınav yapılacak.

Mendil kapmaca Yardımcı Oyun Liderlik ve Aday Hakemlik Seminerine katılacaklarda aranan şartları belirten yetkililer; "En az 4 yıllık lisans mezunu ve Formasyon eğitimini almış olmak, (bütün kademeler için geçerlidir. Milli Oyuncu ve Sporcularda tahsil şartı en az lisedir. Helen görev yapmakta olan iki ya da üç yıllık yüksekokul mezunu öğretmenler müracaatta bulunabilirler. Taksirli suçlar hariç olmak üzere ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla; zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırmak, devlet sırlarını açığa vurmak suçlarından dolayı tecil edilmiş olsa dahi ceza almamış olmak, Çocuklara yönelik suç işlememiş olmak. En az 22 yaşından gün almak,

ÇOSKK ya Bağlı Federasyonların faaliyetlerinde oyun dalları ceza yönetmeliğine göre son üç yıl içinde bir defada 6 aydan fazla ve/veya toplam 1 yıldan fazla ceza almamış olmak. Bu seminerde il/ilçe kontenjanı 100 kişi ile sınırlandırılmıştır. Seminer gününe kadar katılım talebi olması halinde, il/ilçe kontenjanının durumuna bakılarak gelen talepler Federasyon tarafından değerlendirilir" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Türkiye Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title