Haberler

Nazilli'de 19 Kupaları Sahiplerini Buldu

Nazilli Belediyesi tarafından ilki düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Spor Şenliklerinin kupa ve Madalya töreni Sümer Park Rıdvan Dilmen Spor Tesislerinde yapıldı.

Nazilli Belediyesi tarafından ilki düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Spor Şenliklerinin kupa ve Madalya töreni Sümer Park Rıdvan Dilmen Spor Tesislerinde yapıldı.

Törene Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Milli Eğitim Müdür Yener Gök, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Güven Eker, Şenliklere katılan okulların idareci ve öğretmenleri ile sporcu öğrenciler katıldı. 13 Mayıs Perşembe günü başlayan Spor Şenlikleri 13 Lisenin katılımıyla bu gün sona erdi. 11-16 Mayıs tarihlerinde ilk tur müsabakalarını yapan sporcu öğrenciler 17 Mayıs'ta yarı Final Müsabakalarını, 18 Mayıs'ta da final müsabakalarını yaparak şampiyonlarını belirlediler.

Final Müsabakalarında dereceye giren öğrenciler salonda yerlerini almalarının ardından Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yener Gök, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Güven Eker tarafından kupa, madalya ve sertifikaları sporculara verildi. Bütün geçlerle gurur duyduğunu ifade eden Bakan Haluk Alıcık tüm sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarından dolayı kutladı. Spor Şenlikleri boyunca gösterdikleri çaba ve ilginin önemine değinen Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, "Türk genci zekidir, Türk Genci sportmendir. Burada böyle güzel bir seramoni yaşamak bizleri onurlandırdı, gururlandırdı. İlk kez böyle bir şenlik yapılıyor olmasına rağmen Nazillimizde bu kadar çok sporcu öğrencimizin varlığı çok sevindirici. Hepiniz çok değerlisiniz ve bizlerin Nazilli'nin gururusunuz. Siz gençlerden tek dileğim Atalarımızın yadigarı bu vatanı sevin bu vatana sahip çıkın. Bu vatanı koruyun" dedi.

19 Mayıs Spor Şenliklerinde dereceye giren okullar ve öğrencilerin sıralaması;

Kızlar Basketbol

1-Sınav Lisesi 2-Kız Meslek Lisesi 3- Nazilli Lisesi-Nazilli Anadolu Lisesi

B Katekori 200/2001 Doğumlu Erkekler

1-Endüstri Meslek 1. Takımı 2-Endüstri Meslek 2. Takım 3- Nazilli Lisesi- Endüstri meslek lisesi 3. takım

A Kategorisi

1-Sosyal Bilimler 2-E.M.L 3-M.Akif-Kültür Lisesi

Tek Bayanlar Finalleri (badminton)

1-İrem Şule Yangöz 2-Gizem İnan 3-Yasemin Can

Tek Erkek Finalleri

1-Adem Çetinkaya 2-Hakan Keseroğlu 3-Tufan Havutçu

Çift Erkek Finalleri

1-Hakan Keseroğlu, Oğuzhan Aksoy 2-Tufan Havutçu, Adem Çetinkaya3-Görkem Ülker, Yunus Sınav

Çift Bayan Finalleri

1-Yağmur Yavuz, Gamze Koçan, Yasemin Can 2- Damla Kırım3-Ayşegül Yeleğen, Gamze Yoldaş

Mix Çiftleri

1-İrem Şule Yangöz, Selahattin Öztürk 2-Gizem İnanç, Arda Kaştı 3-Sanem Öztürk, Emre Şahin

Futsal Genç Kız

3-Nazilli Anadolu Lisesi 4-Menderes Anadolu Lisesi

Tenis

Genç Erkek

1-İsmail İskender 2-M.Akif Sarıot 3-Bedirhan Sarıot, Hasan Akdeniz

Genç Kız

1-Gülay Aykulu 2-Aynur Yelgin 3-Yasemin Çam - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıdvan Dilmen 19 Mayıs Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title