Haberler

Nazilli Belediyespor Son Hazırlık Maçında Golsüz Berabere Kaldı

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Antalya kampını tamamlayarak ilçeye geri döndü.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Antalya kampını tamamlayarak ilçeye geri döndü. Kampın son gününde yaptığı 3. ve son hazırlık maçında Trabzon takımlarından Beşikdüzüspor ile golsüz berabere kalan Nazilli Belediyespor'un kamp çalışmalarını oldukça verimli geçtiği ifade edildi.

Teknik Direktör Mustafa Ceviz yaptığı kamp değerlendirmesinde "Takımımız Anltalya'da yaptığı 3 hazırlık karşılaşmasında 2 galibiyet 1 beraberlik alarak kampı başarıyla tamamladı. Takımıma yeni katılan oyuncularla birlikte oldukça verimli geçtiğini ifade edebilirim. Hüseyin Demir ve Mehmet Taş'ı kadromuza dahil ettik.

Takımda başka transfer olmayacak ve 24 kişilik kadro ile yola devam edeceğiz. Kamp döneminde ki hazırlık maçlarında forma giyemeyen oyuncumuz Bora'nın ağrıları da azaldı ve İstanbulspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. 22 Ocak'ta oynanacak olan İstanbulspor karşılamasında tüm taraftarlarımızı takımımıza desteğe çağırıyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beşikdüzüspor Trabzon Antalya Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title