Haberler

Namık Kemal doğumunun 181. yıl dönümünde Tekirdağ'da anıldı

Güncelleme:

Namık Kemal doğumunun 181. yıl dönümünde Tekirdağ'da anıldı Hürriyet ve Vatan Şairi olarak bilinen Namık Kemal'in doğumunun 181. yıl dönümü nedeniyle Tekirdağ'da anma töreni gerçekleştirildi.

Namık Kemal doğumunun 181. yıl dönümünde Tekirdağ'da anıldı

TEKİRDAĞ - Hürriyet ve Vatan Şairi olarak bilinen Namık Kemal'in doğumunun 181. yıl dönümü nedeniyle Tekirdağ'da anma töreni gerçekleştirildi.

Süleymanpaşa kent meydanında bulunan Namık Kemal Anıtı önünde düzenlenen anma programında, Namık Kemal anıtına Valilik Garnizon Komutanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Namık Kemal Derneği tarafından çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra çelenk sunma töreni sona erdi.

Törene, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Garnizon Komutan Tuğgeneral Şahin Yenilmez, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Bülent Eker, Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, Namık Kemal Derneği Başkanı Sezai Kurt, Sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve daire amirleri katıldı. Namık Kemal'i anma programı daha sonra çeşitli programlarla devam etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münir Karaloğlu Namık Kemal Hürriyet Tekirdağ Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title