Haberler

Mutlugiller'in 3. Sayısı Çocuklarla Buluşuyor

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü tarafından hazırlanan Mutlugiller öykü kitabının üçüncü sayısı çocuklar ile buluşmak için yola çıktı.

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü tarafından hazırlanan Mutlugiller öykü kitabının üçüncü sayısı çocuklar ile buluşmak için yola çıktı.

Mutlugiller öykü kitabının bu sayısında minik Ali ve Şirin, Hüsmen Dede, Kiraz Nine, Sevgi Hanım ve Kemal Bey'in Hıdrellez'in gelişi ve yaşadıkları anlatılırken, öykü kitabının üçüncü sayısı Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyelerinin adreslerine gönderildi.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen öykü yarışmasında dereceye giren Zeynep Bıyıklı'nın yazdığı ve Serap Deliorman'ın çizimlerini yaptığı Mutlugiller öykü kitabının dördüncü eser için de yeni yarışma hazırlıklarına başlandı.

Öte yandan, 5 binin aşkın üyesi bulunan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü'nden yapılan açıklamada, Mutlugiller öykü kitabı 2 Ocak 2017 tarihine kadar ellerine ulaşmayan üyelerin Ertuğrul Mahallesi Sefa Sokak No: 6'da bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden kitaplarını ücretsiz olarak teslim alabileceği ifade edildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleymanpaşa Hıdrellez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title