Haberler

Mut'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Mersin'in Mut ilçesinde, gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolayısı ile alınması gereken tedbirler ve güvenlik önlemleri hakkında bir toplantı yapıldı.

Mersin'in Mut ilçesinde, 10 Ağustos 2014 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolayısı ile alınması gereken tedbirler ve güvenlik önlemleri hakkında bir toplantı yapıldı.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin başkanlığında gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Garnizon komutanı Jandarma Üsteğmen Volkan Başaran, Emniyet Müdürü Murat Güney, Bölge trafik, Sağlık Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, EDAŞ ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Kaymakam Mustafa Şahin, seçimlerin huzurlu bir seçim ortamının oluşmasını diledi. Kaymakam Şahin, "Seçimlerde 45 bin 039 seçmen oy kullanacak. Seçim sabah 08.00'da başlayıp akşam saat 19.00'da sona erecektir. Seçimi 57 polis ve 113 jandarma bölgesinde olmak üzere 170 sandıkta oy kullanılacak. Polis ve jandarma görev yerlerinde tüm güvenliği düzenli bir şekilde sağlayacak" dedi.

Kaymakam Şahin, toplantıya katılan kamu kurum kuruluşlarından seçim güvenliği için yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi aldı ve seçim günü bir aksaklık yaşanmaması konusunda gereken tüm önlemlerin alınmasını istedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Şahin Nebi Yılmaz Mersin Mut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title