Haberler

Mustafakemalpaşa'lılar Derneğinden Anlamlı Gece

Bursa Mustafakemalpaşalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tarafından Fakir Öğrencilere Burs Vermek Amacıyla Düzenlenen Gece, Kentin Siyasi, Spor ve Sanayici İsimlerini Bir Araya Getirdi.

Bursa Mustafakemalpaşalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından fakir öğrencilere burs vermek amacıyla düzenlenen gece, kentin siyasi, spor ve sanayici isimlerini bir araya getirdi.

Bursa Mustafakemalpaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Paşa-Der) tarafından 100 fakir öğrenciye burs vermek amacıyla düzenlenen geceye, MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Bursaspor Mali Asbaşkanı Serkan Sabuncuoğlu ve çok sayıda işadamı katıldı. Bu tür gecelerin birlik ve beraberliğin göstergesi olduğunu söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, "İktidarı, muhalefeti, siyasetçisi, spor adamı, sanayicisi ile Bursa'yı bugünkü bulunduğu konumdan daha iyi yerlere getireceğiz. Mustafakemalpaşaspor inşallah 2. lige çıkar" dedi.

Gecede yerel sanatçılar sahne aldı.

(RFK-OMR) 01.06.2008 11:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title