Haberler

Gediz'de 4. Hikaye Yarışması Ödülleri Törenle Dağıtıldı

Güncelleme:

Kütahya Gediz'de, Mustafa Necip Alayeli Çağdaş Eğitim Vakfının düzenlediği Mustafa Necib Alayeli 4. Hikaye Yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

Kütahya'nın Gediz İlçesinde, Mustafa Necip Alayeli Çağdaş Eğitim Vakfı'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği "2013 Mustafa Necib Alayeli 4. Hikaye Yarışması" ödülleri törenle sahiplerine dağıtıldı.

Vakfın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği "Hoşgörü ve Merhamet" konulu hikaye yarışmasının ödül töreni, Mustafa Necip Alayeli (M.N.A.) Anadolu Lisesi tarafından okulun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Törene Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz, Kütahya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Manak, Mustafa Necib Alayeli Çağdaş Eğitim Vakfı Başkanı Tahsin Azmioğlu, Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Üsteğmen Evren Ünlü, daire amirleri, belediye başkanları, okul müdürleri ve birçok davetli katıldı.

Ödül töreninden önce bir konuşma yapan Mustafa Necip Alayeli Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Kale, ilk yıllarda sadece Kütahya ilini kapsayan yarışmanın mahiyeti genişletilerek Kütahya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Uşak, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Balıkesir ve Bursa illerinin Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı Fen Liseleri, Anadolu Öğretmen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri ve Anadolu Liseleri öğrencilerini içine alacak şekilde düzenlendiğini söyledi.

2012-2013 Eğitim Öğretim yılında dördüncüsünü düzenledikleri yarışmada, hikaye yarışmasının şartnamesine uygun 62 eserin değerlendirmeye alındığını belirten Okul Müdürü Mehmet Kale, şöyle konuştu:

"Yarışmamıza katılan tüm okullara huzurlarınızda çok teşekkür ediyor ve dereceye giren geleceğin yazar adaylarını başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Dereceye giremeyen sevgili öğrencilerimizin de daha sonraki yarışmalarda başarılı olmaları temennisinde bulunuyorum.

Bu hikaye yarışmasının düzenlenmesinde bizlerden maddi manevi desteğini eksik etmeyen, varlığıyla bize güç veren, her zaman yanımızda olan, yüreği insan sevgisiyle dolu hanımefendi Sayın Rose Maria Carla Alayeli'ye, bize desteklerini esirgemeyen Mustafa Necip Alayeli Çağdaş Eğitim Vakfı Başkanı Sayın Tahsin Azmioğlu'na, Okul Aile Birliğinin gayretli ve çalışkan yönetim kuruluna, yarışmaya katılan tüm hikayeleri tek tek okuyarak titiz bir şekilde değerlendirip sonuçlandıran Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Sayın Feyyaz Albayrak, Zafer Bayın, Murat Altıntaş ve Hamiyet Cingöz Cangür'e çok teşekkür ediyorum. Bu hikaye yarışmasının geleneksel olarak daha nice yıllara başarılarla ulaşmasını temenni ediyor herkese saygılarımı sunuyorum."

Konuşmanın ardından yapılan ödül töreninde dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

Mansiyon ödülü alan Turgutlu Anadolu Lisesi öğrencisi Yiğit Özer'e tablet bilgisayar ödülünü Mustafa Necip Alayeli Çağdaş Eğitim Vakfı Başkanı Tahsin Azmioğlu, 4. olan Ödemiş Anadolu Lisesi öğrencisi İzel Çelik'e LCD TV ödülünü İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, 3. olan Afyon TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Yunus Mert Yüksel'e laptop bilgisayar ödülünü İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Manak, 2. olan Mustafa Necib Alayeli Anadolu Lisesi öğrencisi Begüm Gülben Bozdemir'e laptop bilgisayar ve yazıcı ödülünü Askerlik Şubesi Başkanı Personel Üsteğmen Evren Ünlü, 1. olan Eskişehir Fatih Fen Lisesi öğrencisi Anıl Kaplan'a ise Rose Maria Carla Alayeli Özel Ödülü olan 2 bin liralık burs çeki ile öğrencinin okuluna verilen 1 adet laptop bilgisayar İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz tarafından takdim edildi.

Törende bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz, "Mustafa Necib Alayeli'yi rahmetle anıyorum. Görüyorum ki bu okulun temelinde sevgi var, aşk var, vefa var. Bu okulun öğrenci ve öğretmenlerine büyük görev düşüyor. Dereceye giren öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu organizasyonda emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Okulun bugünlere gelmesinde katkısı olan Sayın Rose Maria Carla Alayeli Hanımefendi'ye şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Törenin ardından tüm misafirlere okul bahçesinde kokteyl verildi ve program sona erdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Mustafa Mehmet Kale Kütahya Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title