Haberler

Müsiad İzmir Kütahya'da Toplantıya Katıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkez Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu tarafından Kütahya’da gerçekleştirilen toplantıya MÜSİAD’ın İzmir heyeti damgasını vurdu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkez Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu tarafından Kütahya'da gerçekleştirilen toplantıya MÜSİAD'ın İzmir heyeti damgasını vurdu.

MÜSİAD Genel Merkez Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu'nun "Sürekli Gelişim, Sürekli Başarı" sloganıyla Kütahya'da düzenlediği Bölgesel İş Geliştirme toplantısı gerçekleştirildi. Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi'nde düzenlenen toplantıda, MÜSİAD'ın 1. Bölgede bulunan şubelerden 141 firma, ürün ve hizmetlerini açtıkları stantlarda tanıttı.

Toplantıya, MÜSİAD İzmir'de 50 kişilik heyetle katıldı. İzmir'den 17 firmanın stant açtığı toplantıda, MÜSİAD İzmir tüm dikkatleri üzerine çekti. MÜSİAD İzmir Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu Başkanı Sedat Bay, yapılan toplantıyı değerlendirdi. Genel merkeze teşekkür eden Bay, "MÜSİAD tarafından 4.'sü gerçekleştirilen Bölgesel İş Geliştirme toplantısı, hem stant açan firmalar hem de ziyaretçiler için çok faydalı oldu. Özellikle 1. Grup Sektör Kurulları olarak hem ticaretimizi hem de MÜSİAD kardeşliğimizi geliştirdik. MÜSİAD'ın giderek artan potansiyelini bu organizasyonlar daha görünür kılıyor. Özellikle İzmirli firmalar olarak farkımızı gösterdik. Firmalarımıza rağbet oldukça fazlaydı. Bu tip organizasyonlar ile birlikte iş yapma kültürümüz artmakta ve geleceğe daha iyi bakmaktayız. Helal kazancın peşinde olan ve ülkesinin sermayesine, ticaretine gelişim sağlayan binlerce üyemiz MÜSİAD ile birlikte daha güçlü noktalara gelecektir. MÜSİAD ailesi ticari ahlakın düstur olduğu büyük bir kuruluştur" dedi.

Toplantıya Gürmen Group Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Gür de konuşmacı olarak katıldı. Katılımcılara tecrübe paylaşımını aktaran Remzi Gür, toplantının çok önemli olduğunu ve bölgedeki ticarete canlılık getirdiğini vurguladı. Gür, "Bu toplantılar ile arkadaşlarla neler yapılabiliriz. İhracat, ithalat ve iç piyasalar ne durumda, ticaretimizde neler yapabiliriz, bilgi alışverişi sonucunda birbirimizden neler öğrenebiliriz gibi sorularının cevabını aradığımız bir platform. Eğer bizim de bildiğimiz bir şey varsa ve faydalı olacaksa bilgilerimizi onlara aktaracağız. Böylece bölgenin birbirine ve ülkeye faydasını pekiştirmiş olacağız. Kütahya'daki Bölgesel İş Geliştirme Toplantısını ilerleyen zamanlarda bölgesel bir fuar olarak düşünebilir miyiz, yapabilir miyiz? Onu da tartışırız ve değerlendiririz. Bu etkinlik bölgeye, Kütahya'ya ve komşu illere, hepsine hayırlı olsun. İnşallah daha iyilerini ilerleyen yıllarda yapacağız" şeklinde konuştu.

Bir gün süren Bölgesel İş Geliştirme toplantısı ikili görüşmeler ile son buldu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Remzi Gür Kütahya İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title