Haberler

Müsiad'ın Raporları Ekonomiye Yön Veriyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi'ni ziyaret eden AK Parti Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, iş adamlarının sorunlarını dinledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi'ni ziyaret eden AK Parti Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, iş adamlarının sorunlarını dinledi. MÜSİAD üyeleri ise 2. Organize Sanayi Bölgesi ile bankaların ticari işyerlerine karşı tutumundan yakındılar.

MÜSİAD Yönetim Kurulu'nun haftalık toplantısına katılan AK Parti Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, burada, iş adamlarının sorunlarını dinledi. MÜSİAD Şube Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez ve yönetim kurulu üyelerinin yanısıra, MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Emre Durmazpınar ve yönetimi de hazır bulunduğu görüşme yaklaşık 2 saat sürdü.

Milletvekili Yavilioğlu, hükümet olarak MÜSİAD'ın hazırladığı raporları dikkate aldıklarını ve büyük önem verdiklerini söyledi. Yavilioğlu, MÜSİAD'ın ekonomi alanında çok büyük hizmetler yaptığını ve özelliklede hazırladığı raporlarla hükümetin çalışmalarını adeta yön verdiğini ifade etti. "MÜSİAD'ın raporları bizde ektilidir" diyen Yavilioğlu, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) son durum ile iş adamlarının bankalarla karşılaştıkları sorunları da dinledi.

MÜSİAD Şube Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez'in 2. Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili esnaf ve iş adamlarının endişelerini dile getirdi.

Dr.Bekmez, son 10 yıldır üzerinde durdukları 2. OSB'nin biran önce hizmete açılması olduğunu ifade ederek, bunun için de bu güne kadar verdikleri uğraşlar sonucunda hayli bir mesafe aldıklarını söyledi. Dr. Bekmez, şu an yapılması gereken tek şeyin ise altyapı ihalesi ile birlikte tahsislerinde aynı anda yapılması olduğunu savundu. Bekmez, altyapı ihalesi ile birlikte yer tahsislerinin de yapılması halinde 2.OSB'ne daha çabuk faaliyete geçeceğini iddia etti.

MÜSİAD üyeleri, özellikle iflas erteleme durumlarında 3. şahısların mağdur olduğunu dile getirerek, devletin bu mağduriyetleri giderme konusunda destek olmasını istediler.

Milletvekili Cengiz Yavilioğlu'da bu konuda çalışma yapacağını belirterek, iş adamları ile bayrama kadar tekrar bir toplantı yapacağını belirtti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Yavilioğlu Hüseyin Bekmez Ercan Cengiz Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title