Haberler

Muratpaşa'dan "Başarılı Yaşlılık" Semineri

Muratpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Alzheimer Merkezi, “Başarılı Yaşlanmak İçin Pratik Bilgelik ve Yaşlılığa Adım Atanlara Bir Mesaj” konulu seminer düzenlenecek.

Muratpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Alzheimer Merkezi, "Başarılı Yaşlanmak İçin Pratik Bilgelik ve Yaşlılığa Adım Atanlara Bir Mesaj" konulu seminer düzenlenecek.

Antalya'nın ilk Alzheimer Gündüz Bakımevi'ne sahip olan Muratpaşa Belediyesi'nde 8 Mayıs'ta saat 10.00'da düzenlenecek olan seminer Avustralyalı Prof.Dr. Terence Seedsman tarafından verilecek. Seminerde ayrıca Türkiye'de Alzheimer ve Muratpaşa Belediyesi'nde Alzheimer Merkezi uygulamaları da ele alınacak.

Avustralya Melbourne Victoria Üniversitesi'nden emekli olan 72 yaşındaki Terence Seedsman, dünyanın önemli gerentologlarından bir olarak gösteriliyor. Başarılı yaşlanma ve yaşam boyu öğrenme üzerinde uzmanlaşan Seedsman, katılımcılara sunum yapacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title