Haberler

Başkan Uysal: "En büyük torpil Muratpaşa'nın bir sakini olmak"

Güncelleme:

Antalya'da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu yıl 9'uncusu düzenlenen Sünnet Şöleninde "Muratpaşa'da en büyük torpil Muratpaşa'nın bir komşusu ve bir sakini olmaktır.

Antalya'da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu yıl 9'uncusu düzenlenen Sünnet Şöleninde "Muratpaşa'da en büyük torpil Muratpaşa'nın bir komşusu ve bir sakini olmaktır. Bu her şey için yeterli" dedi.

Muratpaşa Belediyesi'nin her yıl ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için düzenlediği toplu sünnet şöleninin 9'uncusu Yenigün Mahallesi Şehitler Parkı'nda yapıldı. Şölen, oyunları, eğlenceleri, Canan Çalışkan'ın sahne aldığı konseri ve ikramlarıyla adeta festival havasında geçti.

Belediye Başkanı Ümit Uysal da çocukları bu özel günlerinde yalnız bırakmazken şölene ayrıca sünnet çocuklarının aileleri, muhtarlar ve çok sayıda ilçe sakini katıldı. Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, "Muratpaşa'mızda büyük bir dayanışma duygusu içinde yaşıyoruz. İnsanlarımız, çocuklarımız güçlük çekmesin, yalnız kalmasın, dayanışma, yardımlaşma eksikliği yaşamasın diye büyük bir gayretin içindeyiz. Bütün hizmetlere Turunç Masa çağrı merkezinden eşit bir şekilde, torpilsiz ulaşıyoruz. Muratpaşa'da en büyük torpil Muratpaşa'nın bir komşusu ve bir sakini olmaktır. Bu her şey için yeterli" - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa Antalya Sünnet Yerel Haberler

title