Haberler

Muhasebecilerden Tahmazoğlu'na Ziyaret

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay ve yönetim kurulu üyeleri 30 Mart 2014 yerel seçimlerdeki başarısından dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu ziyaret etti.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay ve yönetim kurulu üyeleri 30 Mart 2014 yerel seçimlerdeki başarısından dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret etti.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ziyareti ile ilgili memnuniyetini dile getiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kendisinin de aynı meslekten olduğunu Yeminli Mali Müşavir olarak yıllarca beraber çalıştıklarını ifade ederek ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu, muhasebe de olduğu gibi en iyi gösterge insanın mizanı olduğunu söyledi.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay ise başarının en önemli hissesinin muhasebe olduğunu vurgulayarak yönetmek arzusu taşıyan herkesin hesabını kitabını iyi yapması gerektiğini, başarının sırrı da hesabı, kitabı iyi yapmaktan yani iyi bir muhasebe hesabı tutmaktan geçtiğini, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun bu süreci çok iyi yönettiğini belirtti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Özbay Gaziantep Şahinbey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title