Haberler

Muğla'nın Dalaman ilçesinde 2023 yılının değerlendirildiği toplantı yapıldı

Güncelleme:

Muğla'nın Dalaman ilçesinde, Dalaman kaymakamı Mesut Yakuta başkanlığında 2023 yılının değerlendirildiği bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, 2023 yılında Dalaman'da meydana gelen olaylar ve yapılan çalışmalar konuşuldu. Ayrıca, 2024 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Muğla'nın Dalaman ilçesinde 2023 yılının değerlendirildiği "Yılsonu değerlendirme Toplantısı" Dalaman kaymakamı Mesut Yakuta başkanlığında yapıldı.

Dalaman kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda Kaymakam Mesut Yakuta başkanlığında düzenlenen yıl sonu değerlendirme toplantısına Dalaman Belediye Başkanı Muhammet karakuş, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu üyeleri katıldı. Toplantıda 2023 yılında Dalaman'da meydana gelen olaylar ve yapılan çalışmalar konuşuldu. Ayrıca Dalaman'da 2024 yılında yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mesut Yakuta Dalaman Muğla Sivil Toplum Yerel yönetim Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title