Haberler

Mudanya'da toprak kaymasıyla ilgili tedbirler alındı

Güncelleme:

Mudanya ilçesindeki toprak kaymasıyla ilgili inşaat firması yetkilileri, güvenlik için fore kazık ve betonarme perde uygulaması yapıldığını açıkladı. İnşaat faaliyeti olmadığı belirtilen açıklamada, üniversite onaylı proje ve rapor doğrultusunda çalışmaların yapıldığı ifade edildi.

Mudanya ilçesindeki toprak kaymasıyla ilgili tüm tedbirlerin alındığını bildiren inşaat firması yetkilileri, "İnşaat için faaliyet değil sadece güvenlik için fore kazık, 100 santimetre çap ve 17 metre derinlikte ve betonarme perde uygulaması yapılmaktadır" açıklamasında bulundu.

Yapılan yazılı açıklamada şu cümlelere yer verildi;

"Belirtilen 2 parselin de müteahhitti aynı firmadır. Dolayısı ile firmanın kendi kendine zarar vermek gibi bir durumu düşünülemez. Sahada inşaat faaliyet değil, sadece güvenlik için fore kazık 100 santimetre çap ve 17 metre derinlikte ve betona me perde uygulaması yapılmaktadır Bu uygulamalarda üniversitesi onaylı proje ve raporu doğrultusunda yapılmaktadır. Ayrıca inklometre kuyuları parselde açıktır Zemin hareketleri milimetrenin onda biri hassasiyetle ölçülmektedir Parsellerin zemin etütleri onaylıdır." - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mudanya Güvenlik Bursa Emlak Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title