Haberler

Modern Romeo Juliet Müzikali Yeniden Sahneleniyor

Shakespeare'in Romeo ve Juliet eserinin güncel bir uyarlaması olan ve müzikleri Amerikalı besteci Leonard Bernstein tarafından yapılan 'Batı Yakası Hikayesi' 22 ve 24 Mart tarihlerinde Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde yeniden sahnelenecek.20'den...

'Batı Yakasının Hikayesi',

Antalya Devlet Opera ve Balesi tarafından 22 ve 24 Mart tarihlerinde yeniden sahnelenecek

William

Shakespeare'in Romeo ve Juliet eserinin güncel bir uyarlaması olan ve müzikleri Amerikalı besteci Leonard Bernstein tarafından yapılan 'Batı Yakası Hikayesi' 22 ve 24 Mart tarihlerinde Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde yeniden sahnelenecek.

20'den fazla Oscar ve Grammy ödülüne sahip bu müzikalde, sahne önünde ve sahne arasında 168 kişilik kalabalık bir ekip yer alıyor. Lale Balkan'ın sahneye koyduğu eser; New York'un Batı yakasında Porto Rikolu göçmen gençlerin oluşturduğu 'The Sharks' ile, göçmenlerin artışından rahatsızlık duyan Amerikalı gençlerin çetesi 'The Jets' arasındaki gerilim ve kavgalarla karışık bir aşk hikayesini konu alıyor.

Eserde Maria rolünü Sema Yaran ve Tony rolünü ise Atay Ergezen dönüşümlü olarak canlandırıyorlar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

William Shakespeare Haşim İşcan Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title