Haberler

Misland, Dünyaca Ünlü Firmalara Tanıtıldı

Elazığ'a Misland Alışveriş ve Eğlence Merkezi Kuran Mis Holding, Dünyaca Ünlü Markaların Alışveriş Merkezinde Yer Alması İçin Tanıtım Toplantısı Düzenledi.

Elazığ'a Misland Alışveriş ve Eğlence Merkezi kuran Mis Holding, dünyaca ünlü markaların alışveriş merkezinde yer alması için tanıtım toplantısı düzenledi.

Mis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ, NTS Danışmanlık'la anlaşma sağlanmasının ardından düzenlenen organizasyona firmaların ilgisinin oldukça büyük olduğunu söyledi. Demirbağ, "Amacımız Türkiye'nin perakende sektöründe önde gelen isimleri Elazığ'a taşımak. Elazığ'daki yerli ve yabancı marka bayileri ve mahalli ünlü firmalardan 120 tanesi, Misland Alışveriş Merkezi'ni gezerek dükkan tutmak için müracaat etti. NTS Danışmalık'ın bu konuda en iyisini yapacağına inanıyorum" dedi.

Dünyaca ünlü olan Altınbaş Altın, Koton, Mudo, Adıl Işık, Adidas, Burger King, İpekyolu, King, Joker, Linens, Flo, Polaris, LC Wakiki markalarının temsilcileri ise Misland hakkında olumlu görüşlere sahip olduklarını belirterek, en kısa zamanda mağaza açmak istediklerini dile getirdi.

(EK-FA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title