Haberler

Miniklerden Annelere En Güzel Sürpriz

Yenimahalle Belediyesinin 80. Yıl, Batıkent, Şehit Yüzbaşı İlker Aydın, Ragıp Tüzün ve Adile Naşit Anaokullarında eğitim gören minikler, annelerini unutmadı.

Yenimahalle Belediyesinin 80. Yıl, Batıkent, Şehit Yüzbaşı İlker Aydın, Ragıp Tüzün ve Adile Naşit Anaokullarında eğitim gören minikler, annelerini unutmadı. Öğretmenleriyle birlikte "Anneler Günü" hediyesi hazırlayan çocuklar, annelerine en güzel ve en özel hediyeyi yapmanın heyecanını yaşadı.

Annelerine kendi elleriyle saksıda çiçek ve el pankartı hazırlayan minikler, çiçekleri koydukları vazoları süslemeyi de ihmal etmedi. Vazoların üstüne kalpler ve çiçekler çizerek boyayan çocuklar, aynı zamanda el pankartlarına da canım annem yazdırdı. Çocuklarını okuldan almaya gelen anneler, karşılaştıkları sürpriz karşısında duygulu anlar yaşadı. Çocuklarına sarılarak hediyelerini alan anneler, evlatlarına ve Yenimahalle Belediyesi öğretmenlerine teşekkür etti. Anneler daha sonra çocukları ile birlikte, duvara asılan "Canım Annem" adlı hatıra perdesinin önünde fotoğrafta çekildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anneler Günü Adile Naşit İlker Aydın Yerel Haberler

title