Haberler

Minik Basketbolculardan Belediye Başkanı'na Ziyaret

Siirt'te Düzenlenen Turnuvada Birinci Olan Çelebi Eser İlköğretim Okulu Kız Basketbol Takımı, Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler'i Ziyaret Ederek Desteklerinden Dolayı Teşekkür Etti.

Siirt'te düzenlenen turnuvada birinci olan Çelebi Eser İlköğretim Okulu Kız Basketbol Takımı, Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler'i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Çelebi Eser İlköğretim Okulu'nun Kız Basketbol Takımı ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Yusuf Kocaman, Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler'i makamında ziyaret etti. Minik basketbolcular ve öğretmenleri, Başkan Özsökmenler'e takımlarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Siirt'te yapılan basketbol turnuvasında birinci olan öğrencileri tebrik eden Özsökmenler, kız öğrencilerle tek tek sohbet etti. Spor yapmanın vücudu ve beyni dinç tuttuğunu vurgulayan Özsökmenler, çocukların, özellikle de kız çocuklarının yaptıkları spor faaliyetlerinde aileleri ve çevre tarafından desteklenmeleri gerektiğini söyledi.

Özsökmenler, öğrencilerin ve öğretmenlerinin sorunlarını dinleyerek notlar aldı. Bundan sonraki süreçte de öğrencilere olan desteklerinin süreceğini belirten Özsökmenler, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

(MG-ZG-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title