Haberler

Minibüs Kooperatiflerinden Tepki

Güncelleme:

Batman'da şehir içi ulaşım hizmetleri veren kooperatif yöneticileri, yaptıkları ortak açıklamada yeni güzergah ve kooperatif çalışmalarına tepki gösterdi.

Batman'da faaliyet gösteren şehir içi minibüs kooperatiflerinin başkanları, ortak bir açıklama yaptı.

Mobil Kooperatif Başkanı Fahrettin Taşan, 19 Mayıs Kooperatif Başkanı Cemil Turan, Üniversite Hattı Başkanı Veysi Erdoğan, Komando Hattı Başkanı Fahrettin Turan, Aydınkonak Hattı Başkanı Mehmet Can Özerdem, 206 Evler Hattı Başkanı Hayrettin Geçit ve Yeşilevler Hattı Başkanı Nevzat Gönkek, yaptıkları ortak açıklamada yeni güzergah belirlenmesine karşı çıktıklarını belirttiler.

7 minibüs hattının başkanları yaptıkları açıklamada "İlimizde kurulmak istenen yeni güzergâh kabul edilir gibi değil ve kurulacak bu kooperatifin içinden pis kokular çıkacağını çok iyi biliyoruz. Bu kirli ellerin kime ait olduğunu biliyor ve oynanan bazı oyunların farkındayız. Eğer bu işten vazgeçmezlerse isimleri tek tek kamuoyuna açıklayacağız. Ayrıca 400 araçla kontak kapatma eylemi yapacağız" dediler.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Cemil Turan 19 Mayıs Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title