Haberler

Milli Eğitim Müdürü Küçükoran Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde görev yapan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Remzi Küçükoran hayatını kaybetti.

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde görev yapan ve yaklaşık 6 ay önce beyin ameliyatı geçiren Milli Eğitim Müdürü Ahmet Remzi Küçükoran hayatını kaybetti.

Yıldızeli'nde 2003 yılından bu yana görev yapan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Remzi Küçükoran 6 ay önce Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde beyin ameliyatı geçirdi. Ameliyatın ardından tedavi gören Küçükoran, memleketi Çorum'un Kargı ilçesinde hayatını kaybetti.

Küçükoran'ın ölüm haberini alan mesai arkadaşları ve yakınları memleketi Kargı'ya akın etti,

sevenlerinin gözyaşları ve duaları işliğinde Kargı'da toprağa verildi. Cenazeye Küçükoran Ailesi'nin yanı sıra, Yıldızeli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, Merzifon Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim, Yıldızeli Belediye Başkanı Selim Baş, Kargı Belediye Başkanı Hamdi Akpınar, Ak Parti İlçe Başkanı Zahit Doğan, Kavak Belediyesi Başkanı Vahip Yalçın, Güneykaya Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, mesai arkadaşları, Yıldızeli kurum amirleri ve yakınları katıldı.

KÜÇÜKORAN'IN ÖZGEÇMİŞİ

Çorum İli Kargı İlçesinde doğdu.İlk,orta ve lise öğrenimini Kargı' da tamamladı. Amasya Eğitim Yüksek Okulundan mezun olduktan sonra 1985 yılında Aydın İli, Dalama Bucağı, Kuloğullar Köyü İlkokulu'nda meslek hayatına başladı.1991 yılına kadar görev yaptıktan sonra Çorum İli, Kargı İlçesi Gökçedoğan İlköğretim Okuluna sınıf öğretmeni olarak atandı.1993 yılında aynı okula Okul Müdürü olarak atandı. 2000 yılında yapılan görevde yükselme sınavı sonucunda 2003 yılında Sivas İli Yıldızeli İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı. 2005 yılı Haziran ayından itibaren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürütmekte iken, 22 Şubat 2007 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine asaleten atanmıştır. 3 Mart 2013'te memleketi Kargı'da hayatını kaybetti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Yıldızeli Kargı Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title