Haberler

Milletvekili Erdemir, Şefkat Çarşısı'nı Dolaştı

AK Parti Amasya Milletvekili Dr.

AK Parti Amasya Milletvekili Dr. Avni Erdemir, Merzifon'da belediyenin yürüttüğü çalışmaları inceledi.

Beraberinde Merzifon Kaymakamı M. Fatih Geyim ile birlikte ihtiyaç sahiplerine yardım amaçlı kurulan Şefkat Çarşısı'nı dolaşan Milletvekili Erdemir'e bilgiler veren Merzifon Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı, aşevinin her gün 600 kişiye 3 çeşit sıcak yemek sunduğunu söyledi.

Şefkat Çarşısı'nın gıda ve kıyafet hizmeti sunabilecek bir alışveriş merkezi gibi dizayn edildiğini vurgulayan Aydınlı, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızdan yardım alamayan, ancak ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın müracaatları dikkate alınıyor. Heyetimiz evlerinde tahkikat yaptığı ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını derecelendirerek ne kadar miktarda ve ne kadar süre ile yardım almasına karar verirse ona uygun olarak tanzim edilecek kredi kartlarıyla vatandaşlarımız alışveriş yapıyorlar" dedi.

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinin Merzifon Belediyesi tarafından sergilendiğini ve vatandaşlara hizmet olarak götürüldüğünü vurgulayan Milletvekili Erdemir, Başkan Aydınlı ve çalışma arkadaşlarını tebrik etti. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Aydınlı Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title