Haberler

Milletvekili Çolak'ın Yusufeli Ziyareti

AK Parti Artvin Milletvekili Ertekin Çolak, Memleketi Yusufeli'de Bazı Toplantılara Katıldı.

AK Parti Artvin Milletvekili Ertekin Çolak, memleketi Yusufeli'de bazı toplantılara katıldı.

Kaymakam Mevlut Özmen'in kurum amirleriyle düzenlediği istişare toplantısına milletvekili Ertekin Çolak da katıldı. Milletvekili Çolak, burada yaptığı konuşmada, “Herkesten hoşgörü güleryüz bekliyoruz. Vatandaşın işinin zorlaştırmak yerine kolaylaştırın. Geçmişte Yusufeli ilçesinde 4 bin 750 ameliyat yapan cerrah Fikri Erdem'in yeniden ilçe devlet hastanesine atanması için çalışacağım." Dedi. Çolak, yüksek okul için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte gereken deskteğin verilmesi için çalışacağını söyledi.

Öte yandan milletvekili Çolak, ilçeden 88-1 tertip asker adayları uğurlama törenine katıldı. Milletvekili Çolak, “Tabiki askerlerimizi askere yolcu ederken askerlerimizin annesi,babası halaları,teyzeleri ile beraber uğurluyoruz. Türk milleti için çocuklarımızı askere uğurlamak çok kutsaldır. Çok önemlidir ama şuandaki askerlerimizi askere uğurlamak, daha farklı bir mana ifade ediyor. Hepinizin bildiği gibi şanlı ordumuz mehmetciğimiz, şuanda Kuzey Irak'ta operasyon içerisinde ve hain PKK'nın tepesine balyozu indirmiş durumda. Mehmetciklerimize, bütün ordumuza başarılar diliyorum.Allah onları korusun onları, muzaffer eylesin."şeklinde konuştu.

(ND-İRT-Y) 25.02.2008 13:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title