Haberler

Milletvekili Aslan'dan Gözen'e Övgü

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, "Tokat'ta belediyecilik açısından en üst hizmetleri Turhal'dan daha iyi verebilmiş hiçbir ilçe yok" dedi.

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, "Tokat'ta belediyecilik açısından en üst hizmetleri Turhal'dan daha iyi verebilmiş hiçbir ilçe yok" dedi.

Tokat'ın Turhal ilçesinde temaslarda bulunan AK Parti'li Aslan, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen'e destek verdi. Aslan, "İnşallah 2014'te yine Turhallı hemşerilerimizin büyük bir teveccühü ile seçimleri yeniden AK Parti kazanacak. Bunun da en önemli yolu Turhal'da yaşayan özellikle teşkilat mensubu arkadaşlarımızın bu süreçte çalışmalarını daha da yoğunlaştırmasıdır. Özellikle seçim süreçleri yaklaştığı zamanlarda ortalarda dedikodular dolaşmaya başlar ve özelliklede mevcut belediye yönetiminin yıpratılması amacıyla dedikodu üretilir. Bizlerin, teşkilat mensuplarının ve AK Parti'ye gönül vermiş olan değerli kardeşlerimizin yapması gereken en önemli şey, birilerinin yaptığı dedikoduların peşine takılıp onları dillendirmek değil, dedikoduları bertaraf etmek, 10 yılda değişen ve büyüyen Turhal'ı halkımıza anlatmaktır" diye konuştu.

Aslan, Tokat'ın hangi bölgesine giderseniz gidin belediyecilik açısından Turhal'dan daha iyi hizmet verebilmiş hiçbir ilçe olmadığını ileri sürerek, "Hem AK Parti'li hem diğer belediyeler açısından bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Ama bu bizim eksikliğimiz, bu burada yaşayan AK Parti'li kardeşlerimin eksikliği, yaşadığımız yerdeki güzelliği başka yerlerle kıyaslamak yerine elbette ki daha fazlasını istemek hakkımız. Ancak burada bir başarı varsa, burada bir güzellik varsa bu başarıyı ve güzelliği halkımıza anlatmak, bu başarının arkasında gururla durmakta hepimiz hakkı olmalı. Bunun mücadelesini vermeliyiz" şeklinde konuştu.

Programa ayrıca AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, AK Parti Turhal İlçe Başkanı Orhan Koç, eski AK Parti Milletvekili Osman Demir ile davetliler katıldı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title