Haberler

Milletvekili Adayı Tuna, Köy Hayırlarına Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Çanakkale 1’inci sıra Milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna seçim çalışmaları kapsamında Çan ve Yenice ilçelerine bağlı Karakoca, Çal ve Taban köylerinde köy muhtarlıkları tarafından düzenlenen köy hayırlarına katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Çanakkale 1'inci sıra Milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna seçim çalışmaları kapsamında Çan ve Yenice ilçelerine bağlı Karakoca, Çal ve Taban köylerinde köy muhtarlıkları tarafından düzenlenen köy hayırlarına katıldı.

MHP Çanakkale Milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi seçim çalışmalarını Çan ve Yenice İlçelerinde devam etti.

Sabah ilk olarak Çan ilçesine bağlı Karakoca köyüne gelen MHP Milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna'yı Karakoca köy hayrında MHP Çanakkale 4'üncü sıra Milletvekili adayı Günay Uçar ile partililer eşlik etti. Karakoca köy meydanında köy muhtarı Enver Keçili ve muhtar azaları ile vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Köy hayrı öncesinde Milletvekili adayı Kürşat Tuna köy kahvelerini gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Tuna vatandaşlarla sohbeti sırasında 7 Haziran genel seçimlerinde MHP'ye ve kendisine destek istedi.

MHP Çanakkale Milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna, Karakoca köy hayrının ardından Yenice İlçesine bağlı Çal köyüne geçti. Çal köy Muhtarı Bahri Bıçaklar'ın karşıladığı Milletvekili adayı Kürşat Tuna köy meydanında düzenlenen hayırda vatandaşlarla tek tek tokalaştı.MHP Milletvekili adayı Kürşat Tuna, köylerdeki ziyaretlerinde vatandaşlara kendi elleriyle üç hilal rozetlerini taktı. Milletvekili adayı Tuna son olarak da Taban köyünde muhtarlık tarafından düzenlenen köy hayrına katıldıktan sonra Çan, Yenice ve köylerinde vatandaşlar ve esnaflar ile görüşerek seçim çalışmalarına gün boyu devam etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi İbrahim Kürşat Tuna Çanakkale Çal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title