Haberler

MHP Suşehri Kongresi Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Suşehri İlçe Kongresi'nde oyların tamamını alan Nazif Karkın delegelerin oyu ile güven tazeledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Suşehri İlçe Kongresi'nde oyların tamamını alan Nazif Karkın delegelerin oyu ile güven tazeledi.

Suşehri Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen MHP 9. Olağan Kongresi'nde divan başkanlığını MHP Sivas İl Başkanı Kürşat Ergün yaptı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan İl Başkanı Ergün, Türkiye'nin mevcut gidişatının iyi olmadığını söyleyerek, "Ülkemizde son 3-4 gündür yaşanan olay, Türkiye'yi açıkça bir krize götürmektedir. Türkiye'yi, bu ve buna benzer olaylardan kurtaracak tek güç ise Milliyetçi Hareket Partisi ve dava arkadaşlarımızdır" dedi. 12 Haziran 2011 tarihindeki genel seçimlerde Sivas'tan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı olan Muammer Demirci, son 10 yıldır Türkiye'de yapılan özelleştirmelerin birçoğunun yabancılara verildiğini söyleyerek, "Bu özelleştirmeyi alan yabancı firmalar zenginleşiyor. Ülkemizi ise fakirleştiriyor. Çünkü kazanılan paralar Türkiye'de değil, yabancı ülkelere sermaye oluyor" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından 57 üyenin katıldığı genel kurulda oyların tamamını alarak Milliyetçi Hareket Partisi Suşehri İlçe Başkanı olan Nazif Karkın ise, kongrelerin partililere olan bir sadakat ve bir bayramlaşma olduğunu söyleyerek, "Parti başkanlığım süresi içerisinde, parti politikamıza yakışanın en iyisini yaptık. Bundan sonrada tüm dava arkadaşlarımızı birlik ve beraberliğe davet ediyorum" diye konuştu.

Genel kurul, faaliyet ve mali raporların okunmasıyla sona erdi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye Suşehri Karkın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title