Haberler

MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören

Yerel seçimlere sayılı günler kala, yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, belediye bütçüsinden tanıtım için ayrılan parayla vatandaşa park, eğitim ve sosyal yaşam alanları yapacaklaranı söyledi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala, yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, belediye bütçüsinden tanıtım için ayrılan parayla vatandaşa park, eğitim ve sosyal yaşam alanları yapacaklaranı söyledi.

Nilüfer sakinlerine özel olarak hazırladığı belediyecilik anlayışını Crowne Plaza'da gerçekleşen toplantıda aktaran MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, hedeflerinin mega Nilüfer değil, yaşanabilir bir kent olduğunu söyledi. Gerek seçim çalışmalarında vatandaşlarla tek tek ilgilenen Demirören, "Nilüfer'de billboard belediyeciliğinden ziyade hizmet belediyeciliği hedefliyoruz. Göreve seçilmemiz halinde de gösterişten uzak, Nilüfer sakinlerinin isteklerine uygun çalışmalar yapacağız. Tanıtım için ayrılan bütçeler vatandaşlarımıza park, eğitim alanı, sosyal yaşam alanı olarak geri dönecek. Siyasilerin büyüklük takıntıları halka verdikleri sözleri unutturuyor. Oradan buradan alınan projeler, internetten bulunan görseller ile yapılan sunumları tasvip etmiyorum. Bu nedenle benim mega projelerim yok. Nilüferlilerin talebi olmayan tek bir çivi bile bu kentte çakılmayacak" dedi.

"AYDINLIK BİR KENT YÖNETİMİ BİZİMLE MÜMKÜN"

Seçim bildirgesinin temelinde eşitlik ve insanca yaşam hakkı olduğunu ifade eden Demirören, "Kimsenin yaşantısına karışmadan, yaşam boyu değer yaratan, eşit hizmet alan, modern, keyifli ve huzurlu bir Nilüfer ortaya çıkaracağız. Amacımız kent sakinlerimize danışmadan proje oluşturmak değil, onların isteklerine ve kültürlerine özel projeler geliştirmek. Bu nedenle 'Ben yaptım oldu' kolaycılığına kaçmadan, insanımızın değerleri ile uyumlu çağdaş Nilüfer'i ortaya çıkartmak hedefi ile çalışacağız. Seçim günü yaklaştı. Umarım kentimiz ve ülkemiz için en hayırlı sonuçlar çıkar" diye konuştu.

13 başlıkta Nilüfer'e yönelik anlayışını paylaşan Arif Demirören, sunum sonrasında katılımcılara teşekkür etti. Gerçekleştirilen toplantıya MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, MHP Nilüfer İlçe Başkanı Osman Uçar, MHP Nilüfer Meclis Üyesi adayları ve parti üyeleri yoğun ilgi gösterdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arif Demirören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title