Haberler

MHP Muratlı İlçe Teşkilatı Esnafla Kucaklaştı

MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz ve Muratlı Belediye Başkan Adayı Süleyman Berk ile partililer, ilçe esnafıyla kucaklaştı.

MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz ve Muratlı Belediye Başkan Adayı Süleyman Berk ile partililer, ilçe esnafıyla kucaklaştı.

Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden MHP'liler, Muratlı esnafının istek ve arzularını dinleyerek Muratlı'da gerçekleştirecekleri projeleri anlattı. Esnafla karşılıklı fikir alışverişinde bulunan MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz, "Her gittiğimiz yerde sevgi ve samimiyetle karşılanmak bize gurur veriyor. Tekirdağ'a en iyi hizmeti getirmek için birlikte çaba sarf edeceğiz. Bilgi birikimimizi ve tecrübemizi Tekirdağ'ın kalkınması ve daha da güzelleşmesi için harcayacağız. Vatandaş adına, halk adına çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden MHP Muratlı Belediye Başkan Adayı Süleyman Berk, belediyenin görevinin sadece yol ve kaldırım yapmak olmadığını belirterek, Muratlı için değişik projeler oluşturduğunu ve bu sayede küçük esnafın da kalkınacağını bildirdi. İlçedeki yerel basın mensuplarıyla da bir araya gelen Berk, "Halkımızın taleplerini ve teveccühünü gördüğümüzde mutlu oluyoruz. İnşallah halkımızın bu ilgisi sandığa yansıdığı zaman, 30 Mart akşamından itibaren Belediye Başkanı olarak hizmet vermeye başlayacağız. Hedefimiz büyük. Tüm Muratlı'da yaşayan herkesin huzur içinde, sorunsuz şekilde ve ilçede yaşanabilir şekilde hayatını devam ettirebilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizim hiç kimseyle husumetimiz yok, bütün siyasi partilerdeki arkadaşlarımızı da seviyoruz. Onlara da başarılar diliyoruz. İnşallah Muratlı kazanacak, inşallah biz kazanacağız" şeklinde konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Berk Nail Yılmaz Tekirdağ Muratlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title