Haberler

MHP Muratlı Belediye Başkan Adayı Berk: "Yarış İçin Değil, Hizmet İçin Adayım"

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde MHP Muratlı Belediye Başkan Adayı Süleyman Berk, adaylığının onaylanmasından sonra ilk kez basına demeç verdi.

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde MHP Muratlı Belediye Başkan Adayı Süleyman Berk, adaylığının onaylanmasından sonra ilk kez basına demeç verdi. Yarış için değil, hizmet için aday olduğunu ifade eden Süleyman Berk, adaylığının tüm Muratlı'ya hayırlı olmasını temenni etti. Berk, " Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediyecilik misyonu ve vizyonunun temel öğretilerini ve felsefelerini ilke edinmiş bir kişilik olarak MHP'yi tercih ettim. Hemşehrilerimizin desteği ile Muratlı halkına hizmet edeceğiz" dedi.

MHP İlçe Başkanlığı ile birlikte hizmet kadrosunu oluşturmaya başladığını söyleyen Berk, belediye meclis üyelerinin ilçe halkında karşılığı olan isimlerden oluşacağını vurguladı. Meclis listesine birikimi olan, donanımlı kişileri yazdıklarını dile getiren Berk, "Kariyeri ve kaliteyi ön planda tutacağız. Belediyecilik bizim işimizdir. MHP hizmetin ve çalışmanın adresidir. Yerel yönetimlerde MHP bir markadır. Bizim sevdamız insan, sevdamız Muratlı'dır. Değişim ve dönüşümü takip eden değil, bizzat gerçekleştiren, sosyal diyaloğa açık, dürüst, üretken, hizmet etmeyi seven, pratik, cesur, mütevazi; kendisi, ilçesi, kimliği, kültürü ve ülkesiyle barışık, kendini değil ilçesini düşünen insan olacağız. 'İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın' felsefesi her zaman tek ilkemiz olacak" diye konuştu.

Muratlı halkından çok olumlu tepkiler aldığını beyan eden Süleyman Berk, "Özlem sona erecek diyen vatandaşlarımız oldu. Seçmenin gönlünü bize açtığını görüyoruz. Bu ilgi ve teveccüh bizi daha da güçlendiriyor. Eski Demokrat Partililer de bizimle, onun dışında avukat, eğitimci, öğretmen ve daha bir çok isim var. Günler ilerledikçe halkımızla paylaşacağız. MHP Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de merkez sağın birleştiği parti olacaktır. 'Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben' diyen bir parti geleneğinden geliyoruz. Muratlı Belediye Başkanlığı'nı kazanıp, MHP'nin yerel yönetim anlayışının hizmete dönüştüğü bir belediyeyi ilçe halkına göstereceğimize inancım tamdır" diyerek sözlerine son verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Muratlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title