Haberler

MHP Milletvekili Akıllı, İlçelerde Ziyaretlerde Bulundu

MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, Alanya ve Gazipaşa’da Alanya Belediyesi ve MHP İlçe Teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu.

MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, Alanya ve Gazipaşa'da Alanya Belediyesi ve MHP İlçe Teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, Alanya ve Gazipaşa'da MHP teşkilatları başta olmak üzere çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Milletvekili Tarkan Akıllı, MHP İl Başkan Yardımcısı Ahmet Demir, MHP Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti.

MHP yönetiminde Alanya Belediyesi'nin kısa süre içinde çok başarılı çalışmalara imza attığını belirten Tarkan Akıllı, "Alanya'da, MHP'nin gösterdiği vizyon ve misyonla bir yerel yönetimin nasıl olması gerektiğini ortaya koymaktadır" dedi. Alanya Belediyesi'nin gerçekleştirmeyi planladığı yeni projelerinin takdire şayan olduğunu ifade eden milletvekili Akıllı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve belediye personeline çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Alanya Belediyesi'nin çalışmaları ve gelecekte yapacağı projelerle ilgili milletvekili Tarkan Akıllı'ya bilgi veren Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ipek kozasından yapılan tablo hediye etti.

MHP Alanya İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Tarkan Akıllı, İlçe Başkanı Hilmi Er ve ilçe yöneticileri ve partililerle bir araya geldi. Milletvekili seçimlerinde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bütün MHP teşkilatlarına selamlarını getirdiğini ifade eden milletvekili Akıllı, "Türkiye'de yaşanan gelişmelere MHP'liler ve ülkücüler olarak, liderimiz Dr. Devlet Bahçeli ve Genel Merkezi'mizin belirlediği istikametten bakmalıyız. Sosyal medyada ve halk arasında teşkilat yöneticilerimiz ya da genel merkezimiz aleyhinde şu veya bu şekilde olan konuşmalara ve ifadelere itibar etmemeliyiz. Bu tür fitne, fesat ve dedikoduların MHP'nin birlik ve bütünlüğüne zarar vermesini engellemeliyiz" dedi. MHP'nin yolunun belli olduğunu kaydeden Akıllı, "Biz iktidar olma hevesiyle ilke ve erdemlerimizi bir kenara itemeyiz. Liderimizin gösterdiği hedef ve yolda birlik ve beraberlik içinde yürürsek başarıya ulaşabiliriz" diye konuştu.

Tarkan Akıllı, Alanya Ülkücü İşçiler Derneği'ni de ziyaret ederek, Başkan Osman Gülmez ve dernek yöneticileriyle görüştü. MHP Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er'inde hazır bulunduğu ziyarette konuşan Akıllı, "Ülkücü İşçiler Derneğimizin çalışma hayatı içerisinde yüklendiği ödev ve sorumluluk her türlü takdirin üstündedir. Sizlere hem alan çalışmaları hem de seçimlerde gösterdiğiniz emek için teşekkür ediyorum" dedi.

Alanya ziyaretinin ardından Gazipaşa'ya geçen MHP Antalya milletvekili Tarkan Akıllı, Gazipaşa İlçe Başkanı Mehmet Yüksel ve ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Tarkan Akıllı, Gazipaşa İlçe Başkanı Mehmet Yüksel, parti yöneticileri ve partililere seçimlerde gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Gazipaşa'ya gelmeden önce Alanya'yı da ziyaret ettiğini kaydeden Akıllı, "Hem Alanya'nın hemde Gazipaşa'nın sorunlarının Ankara'da takipçisi olacağım" dedi.

MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Mehmet Yüksel de milletvekili Tarkan Akıllı'ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Tarkan Akıllı Gazipaşa Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title