Haberler

MHP'li Adaylar, Mestanzade Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Adayları, Mestanzade Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili adayları, Mestanzade Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Adana’nın eski yerleşim birimlerinden Mestanzade Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya yüksek katılım gösteren vatandaşlar, MHP’li adayları coşkuyla karşıladı. Toplantıda konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Adana Milletvekili Adayı Recai Yıldırım, seçimde yapılacak olan tercihin önemine işaret etti.

Eski İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Yılmaz Tankut da, iktidarın sürdürdüğü politikalarla halkın her manada belinin büküldüğünü, yılgın ve bitkin hale düşürüldüğünü ileri sürdü. İzlenen politikalarla kişiliksiz, haysiyetsiz, ucube bir nesil üreterek Türkiye’nin emperyalizme köle ülke haline getirilmek istendiğini savunan Tankut, “Bu kurtuluş mücadelesinde sizlerden destek bekliyoruz” diye konuştu.

Eski Seyhan İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Hasan Yaman ise, "Çoğu gitti azı kaldı. Biraz daha sabır. Allah’ın izni, sizin desteğinizle Milliyetçi Hareket tek başına iktidar, Çukurovalı Devlet Bahçeli de Başbakan olacak. Bundan kuşkunuz olmasın” dedi.

(MT-MT-MT-Y)

07.07.2007 12:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title