Haberler

MHP'li 5 Vekil Adayından Ayvalık Çıkarması

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Milliyetçi Harekete Partisi’nin Balıkesir Milletvekili Adayları Recep Çetin, Mehmet Duran, Adnan Çelebi, Mehmet Ağar ve Kemal Girgin bir dizi temaslarda bulundu.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde Milliyetçi Harekete Partisi'nin Balıkesir Milletvekili Adayları Recep Çetin, Mehmet Duran, Adnan Çelebi, Mehmet Ağar ve Kemal Girgin bir dizi temaslarda bulundu.

MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Kaban, MHP Ayvalık İlçe yöneticileri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevtap Şahin Sezgin'in öncülüğünde; Ayvalık merkez başta olmak üzere Yenimahalle ile Sarımsaklı Pazar'ında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen MHP'li Milletvekili Adaylarına vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

MHP'li milletvekili adayları; Çetin, Duran, Çelebi, Ağar ve Girgin'in yaptıkları temaslarda; 7 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin geleceği için çok büyük bir dönüm noktası olduğunu ve belki de Cumhuriyet tarihinin son seçimi olabileceğini belirtmeleri dikkat çekti.

Vatandaşların çok iyi düşünüp, karar vermeleri gerektiğini belirten vekil adayları; İşsizlik oranının her gün daha da büyüdüğünü, işsizlik ordusunun beraberinde getirdiği suç oranlarının artmasını emeklilerin çok zor geçindiğini, terör sorunu hakkında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundular.

Çözüm sürecinin düzmece bir oyun olduğunu savunduğu gözlenen MHP'li milletvekili adayları; Türkiye'nin sorunların çözümündeki tek adresinin MHP iktidarını olabileceğini vurgularken, MHP'nin tüm kadrolarıyla bu ağır ve ateşten gömleği giymeye hazır olduğunu kaydettiler.

MHP Balıkesir Milletvekili Adayları'nın Ayvalıkta gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşlar ise; 7 Haziran seçimlerinin bilincinde olduklarını, emeklilerin zor durumda olduğunu, işsizliğin her gün arttığını, PKK ile sorunun çözümlenmemesinden endişe duyduklarını belirtirken, ülkede en büyük sorununun geçim sıkıntısı olduğunu, Ayvalık'ta da en büyük sorununun su ve bozuk yol problemleri olduğunu vurgulayarak bu sorunların bir an çözümlenmesini istediği gözlendi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çelebi Mehmet Recep Çetin Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title