Haberler

MHP İl Başkanlığı Kongresi

MHP Zonguldak İl Başkanlığı kongresi gerçekleştirildi.

MHP Zonguldak İl Başkanlığı kongresi gerçekleştirildi.

Genel Maden İşçileri Sendikası Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye, MHP Genel Başkan Yardımcısı Gaziantep Milletvekili Edip Semih Yalçın, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyer, MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan, MHP İl Başkan Adayı Hamdi Ayan, sivil toplum örgütü temsilcileri ve partililer katıldı.

Açılış konuşmasını MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan yaptı. Korkutan, "Bu gün bu salon genel seçimlere hazırlık noktasında MHP'nin Zonguldak'taki iktidarını hedefleyecek olan kadroları çıkaracak olan salondur. Bu gün bu salonda aday olmuyoruz. Seçilecek il başkanının emrinde olmaya devam edeceğiz. Bundan sonra görevlerini devam ettirecek olan arkadaşlarıma üstün başarılar temenni ediyorum" diye konuştu.

Divan heyetinin oluşturulmasının ardından konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, "Bu aziz milletten emaneti MHP'ye vermesinin zamanı geldiğine inanıyoruz. 43 yıllık bir siyasi partiyiz. 43 yıllık bir hareketiz. Bu siyasi tarihimizde birincisi 80 öncesi ve 80 sonrası dönemde sadece hükümetlerde ortaklık yaptık. Bunu şikayet olarak söylemiyorum. Bizden önceki siyasi kadro ama artık bu hareket ve bu hareketin mensupları tek başına iktidar olma yetkisi istiyor. 43 yıldır iktidar olamama talihsizliğini bu hareket üzerinden atmalıdır. Vereceğimiz imtihanla da bunu gerçekleştireceğiz" dedi.

Ardından kürsüye çıkan MHP İl Başkan Adayı Hamdi Ayan, "Yerel seçimlerde iktidar alternatifsiz değildir. CHP'den kaymalar AK Parti'de görülmektedir. Zonguldak alternatifsiz değildir. Biz halkımızın karşısına güçlü ve samimiyeti olan insanlar olarak çıkıyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından tek liste ile seçime gidildi. 10. Olağan Kongrenin aday listesi ise şöyle sıralandı:

"Başkan Hamdi Ayan. Yönetim Kurulu asil, Ali Metin Soydaş, Ömer Ay, Erdal Gülay, Avni Yaprak, Mustafa Türk, Mustafa Yıldıran, Mevlüde Yalçıner, Sonat Harputoğlu, Çetin Çelik, Erdal Çolak, Mevlüt Özdemir, Asım Tazegül, Menderes Gümüş, Recep Kocabacak, Veysel Sivri, Uğur Yalçın, Varol Demirköse, Recep Ünlü, Kadir Kandemir, Muharrem Erol, İlyas Altun, Okan Doğramacı, Aydın Yılmaz, Faruk Demirci." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edip Semih Yalçın Hamdi Ayan Gaziantep Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title