Haberler

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Dumanlı Açıklaması

"Miting Türkiye için çok önemli. Çankırı'dan da önemli bir katılım bekliyoruz"

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı,  "Milli Değerleri Koru ve Yaşat" mitinglerine ilişkin,  "Miting Türkiye için çok önemli. Çankırı'dan da önemli bir katılım bekliyoruz" dedi.

Dumanlı, partisinin Çankırı İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, partilerinin "Milli Değerleri Koru ve Yaşat" mitinglerin sonuncusunu 9 Kasım'da Ankara'da gerçekleştireceklerini söyledi.

Düzenlenecek miting için Ankara ve çevresinde bulunan 11 kentte altyapı çalışmaları yaptıklarını ifade eden Dumanlı, "Yapacağımız mitinge tüm Çankırılıları davet ediyoruz. Bunun için iki gün boyunca burada kalacağız. Çeşitli sivil toplum örgütleriyle görüşmeler yapacağız. Esnaflarımızla fikir alışverişinde bulunacak ve tüm vatandaşlarımızı açık hava toplantılarımızın sonuncusuna davet edeceğiz. Miting Türkiye için çok önemli. Çankırı'dan da önemli bir katılım bekliyoruz" diye konuştu. - Çankırı

Kaynak: AA / Yerel

Recep Dumanlı Türkiye Çankırı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title