Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya Kars'ta

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı 10 Ağustos Cumhurbaşkanı seçimi öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekillerini halkla bir araya getirdi.

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı 10 Ağustos Cumhurbaşkanı seçimi öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekillerini halkla bir araya getirdi.

Ülkü Ocakları Başkanlığı'nca düzenlenen ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, Iğdır Milletvekili Sinan Ogan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İl Başkanı Yaver Özcan, Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel'in katıldığı ve Halk Eğitim Merkezi Salonu'ndaki 'Memleket Kaygısı' adlı program yoğun ilgi gördü.

10 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek amaçlı düzenlenen programa katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Meclis çatısı altında yaklaşık 60 milletvekilinin Sinan Ogan'a saldırdığını, bunların arasından Kars milletvekillerinin de olduğunu belirtti.

Kaya, AK Parti Kars Milletvekillerine en iyi dersi sandık başında vererek Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Kars'tan birinci çıkaracaklarını söyledi.

Mecliste yaşanan ve Karslı milletvekillerinin de karıştığı kavga olayını değerlendiren MHP Genel başkan Yardımcısı Atilla Kaya; "Kavga hiçbir zaman iyi bir şey değil. Ama burada yaşı musait olan arkadaşları görüyorum. Bizim kuşaktan, bizden biraz daha büyük olanlarda var. Biz lise de okuduğumuz zaman bazen sözler çatallaşır bir kavha ortamı doğardı. Denilirdiki 'çıktığımız zaman Kayabaşı'nda görüşelim' Kayabaşına gelinirdi orada teke tek, öyle kalleşlik falan yok. Teke tek bir ufak hesaplaşma olurdu sonra ayrılır giderlerdi. Bizim Kars'ın kültüründe bu var. Kars'ın özünde bu var. Dolayısıyla bu arkadaşlarlar Karslı olabilirler. Kars'tan milletvekili olabilirler ama demekki bu Kars'ın ruhunu, bu Kars'ın değerlerini özümsememiş. Buna yabancı kalmış insanlar. Bunlara dersini her biçimde veririz Allah'ın izniyle ama en akılda kalıcı, en ses getirici ders, onların milletvekili olduğu ilden, Ekmeleddin İhsanoğlu beyin birinci çıkması. Onlar ilk dersi belediye seçimlerinde aldılar. İki milletvekili iktidarın bütün imkanlarını seferber ettiler. Ama Allah'ın izniyle, Allah'ın takdir etmesi, nasibiyle, milletimizin teveccühü ile arkadaşlarımızın gayretiyle Murtaza başkanı başkan seçtik. Şimdi onlarda bu yara var. Bunu muhtamelen Recep Tayyip Erdoğan, bunları affetmez. Onlar herhalde böyle birşeyler yaparak göze girmeye çalışıyorlar. Ama boşuna, inşallah bu seçimde Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Ekmeleddin bey burada birinci olacak ve bu arkadaşlarda silinip gidecekler" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Attila Kaya'nın ardından Sinan Ogan, Abbas Bozyel ve MHP İl Başkanı Yaver Özcan'da sırayla kürsüye çıkarak Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istedi. Çok sayıda Karslının katıldığı programda birlik ve beraberlik mesajları verildi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ekmeleddin İhsanoğlu Atila Kaya Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title