Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Büyükata’dan Manisa Belediyesi’ne Övgü

Güncelleme:

Manisa'ya Gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İsmet Büyükata, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü Makamında Ziyaret Etti.

Manisa ve ilçelerinde düzenlenecek olan programlara katılmak üzere manisa'ya gelen mhp genel başkan yardımcısı prof. Dr. İsmet büyükata, belediye başkanı cengiz ergün'ü makamında ziyaret etti. Başkan Ergün'e övgüler yağdıran Büyükata, "Birilerinin taaddüt bile edemeyeceği hizmetleri kısa sürede hayata geçirdiniz. MHP'nin güzel yüzünü kısa sürede ortaya koydunuz. İnanıyorum ki Manisa'nın ve Manisalı hemşerilerinizin beklediği daha güzel hizmetler ortaya koyacaksınız" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İsmet Büyükata, seçim çalışmalarında bulunmak üzere geldiği Manisa'da, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ziyarete Büyükata'nın yanı sıra MHP İzmir Milletvekili Kamil Erdal Sipahi, MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, MHP Manisa Milletvekilleri Erkan Akçay, Mustafa Enöz, Ahmet Orhan, MHP İl Başkanı Uğur Üncü, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal ve çok sayıda partili katıldı. Ziyarette ilk olarak söz alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof Dr. Büyükata, üç gün boyunca Manisa ve ilçelerinde seçim çalışmalarında bulunacaklarını söyledi. Manisa'nın gönüllerinde ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Büyükata, MHP'nin Manisa'da önemli başarılara imza atacağına inandıklarını söyledi.

Yerel seçimlerde AKP yönetiminde olan belediyelerin ortaya koydukları tablolarla iyi bir imtihan veremediklerini dile getiren Büyükata, "Seçimlerin ardından beldelere kadar sistemli bir şekilde borçlandırılmış belediyeler bırakıldığına şahit olduk. Buradan çıkan AKP mantığı da 'Eğer belediyeler bizim yönetimimizde olmaya devam ederse, yolunu bulup bir şekilde borçları öderiz. Eğer belediyeler millet iradesine emanet edilirse, gelenlerin elleri kolları bağlansın' mantığıdır. Burada MHP veya CHP ayrımı yapmıyorum. Çünkü CHP'de kazandığı belediyelerde bizim yaşadığımız sorunları yaşadı" diye konuştu.

Başkan Ergün'ü Övdü

Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün milletin teveccühü ile göreve geldiğini ve büyük bir sorumluluk aldığını ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Büyükata, "Sayın Ergün kısa zamanda olağanüstü gayret göstererek yüzümüzü kara çıkarmamıştır. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. MHP'nin güzel yüzünü ortaya koydu. Kısa süre içerisinde birilerinin taaddüt bile edemeyeceği işlere imza attı. Kendisi önümüzdeki aylarda, yıllarda daha güzel hizmetler ortaya koyacaktır. Buna yürekten inanıyorum" dedi.

Manisa'nın Kaderini Değiştirecek Projeler Üretiyoruz

MHP Genel Başkan Yardımcısı Büyükata'nın ardından söz alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Dün itibariyle görevlerinde ikinci yıllarını doldurduklarını ifade eden Başkan Ergün, bu süre içerisinde geldikleri noktanın takdir görmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Çok büyük bir borç yükü ile aldıkları belediyeyi kendi ayakları üzerinde duracak bir konuma taşıdıklarının altını çizen Başkan Ergün, "Manisalı hemşerilerimiz sokağa çıktığımızda bize memnuniyetlerini iletiyorlar. Buda doğru yolda ilerlediğimizin bir göstergesidir. Ben hep şunu söyledim. Manisa'yı spor alanında mutlu ettiysek, bundan sonraki süreçte de belediye hizmetleri noktasında mutlu edeceğiz. Manisa artık kabuk değiştiriyor. Sosyal alan eksiklikleriyle yıllardır İzmir'in gölgesinde kalan Manisa'da öncelikle sosyal alanların geliştirilmesi konusunda çalışmalar yaptık. Bunların bazılarını açtık. Şu anda devam eden projelerimiz var. Manisa'nın kaderini değiştirecek projeler üretiyoruz" dedi.

Manisa Emin Ellerde

Manisa Belediyesi olarak bütün mahallelere eşit hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, birçok sosyal yaşam alanını hizmete sunduklarını, iki ay içerisinde ihaleye çıkacak ve yaz aylarında temeli atılacak olan alanlarında temelini MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, yardımcıları ve vekiller ile birlikte atmak istediklerini söyledi. doğru yolda olduklarını ve Manisa'nın emin ellerde olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Ergün, "Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeden, hesap verebilir ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hizmet veriyoruz. Önemli olan bu yansımaların 12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde sandığa da yansımasıdır. Manisa bu seçimlerde mevcut milletvekili sayısının üstüne çıkacaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler / Yerel

Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title