Haberler

MHP Eşme İlçe Teşkilatında İstifalar

MHP Eşme İlçe Başkanı Tarık Demirci ve bazı yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

MHP Eşme İlçe Başkanı Tarık Demirci ve bazı yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

MHP Eşme İlçe Başkanı Tarık Demirci, yaptığı açıklamada; şu ana kadar Uşak İl Başkanlığı'ndan ya da Anakara'dan Eşme İlçe Teşkilatı'nın görevden alındığına dair bir belgenin ellerine ulaşmadığını söyledi. 30 Mart seçimleri öncesi İl Genel Meclisi adayının belirlenmesi konusunda yapılan uygulamayı protesto etmek amacıyla görevlerinden istifa ettiklerini belirten Demirci, "İlçe yönetimi olarak oylama sonucu belirlediğimiz İl Genel Meclisi aday listesini hiçe sayarak, Uşak'tan görevlendirilen Adil Coşkun'un hazırladığı listenin seçime girecek olması bizleri sukutu hayale uğrattı. Altını çizerek söylüyorum, partimizde değil sadece yönetimden istifa ediyoruz. Sonuna kadar partimizin ve ülkümüzün her zaman neferleri olacağız" diye konuştu.

MHP Eşme İlçe Teşkilatı'nda görevlerinden istifa eden yöneticilerin isimleri ise şöyle: Tarık Demirci, İlyas Kalak, Adil Kuşçu, Hamza Alkan, Enver Ünlü, Hüseyin Pılat, Tarkan Yangın, Musa Türkmen, Burçin Kayhan Yücesoy, Halil Çoban, Birol Baykal, Adem Baykal, Süleyman Sabit Uygur ve İsmail Çetin. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tarık Demirci Uşak Eşme Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title