Haberler

MHP Eskişehir Teşkilatı'nda Bayramlaşma

ESKİŞEHİR (İHA) – Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, Türkiye'nin sancılı günler geçirdiğini söyledi.

ESKİŞEHİR (İHA) – Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, Türkiye'nin sancılı günler geçirdiğini söyledi.

Bayramlaşma töreninin ardından bir konuşma yapan Demirel, seçimlere 5 buçuk ay kaldığını hatırlatarak, üretken MHP belediyeciliğini gerçekleştirmek için çalışacaklarını söyledi.

Türkiye'nin çok sancılı bir süreçten geçtiğini öne süren Demirel, "Demokrasi adına bazılarımız için kısıtlılıklar getirilip, bazıları için de sınırsız sorumsuzluklar ifade ediliyor. O bakımdan bu hassasiyetleri de göz önüne aldığımızda sanıyorum 30 Mart günü Eskişehirli tercihini cumhuriyete inanan, demokrasinin gerçek anlamda icra edilmesini isteyen ve bu icranın başında olabilecek insanları tercih eden bir profil çizecektir. Biz bunun arzusundayız. Biz bu önümüzdeki 5 buçuk ayı da bu çerçevede değerlendireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışını anlatacağız" diye konuştu.

"KADİR ÇALIŞICI ESKİŞEHİR HALKI İÇİN BİR FIRSAT"

Eski Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı'nın Büyükşehir Belediyesi başkanlığı adaylığını da yorumlayan Demirel, konuşmasına şöyle devam etti:

"İlçe ve il teşkilatlarımız aday adaylıkları üzerinden bir değerlendirme yaptılar. Onlar netleştiklerinde ilçeler ile il de genel merkeze intikal ettirdi. Mutabık olunacak konularda hep mutabıklık vardır. Olamama diye bir şey zaten olmaz. Hepimiz aynı yolda yürüyen insanlarız. Yol arkadaşlıklarında zaman zaman belki bir adım ileri geri olabilir, anlaşmazlık diye bir şey olmaz. Büyükşehir Belediyesi adayımız eski Eskişehir Valisidir. Eskişehirlinin kendisini tanıması bir avantaj. Bir de Eskişehirli kendisini iyi tanıyor. Allah kötü tanınan valilerden etmesin. O bakımdan bizim sayın vali ile ilgili böyle bir avantajımız var. Kendisi çok uzak olmayan bir tarihte Eskişehir valiliği yaptı. Dolayısı ile kendisi Eskişehir'in sorunlarını bunlarla ilgili çözümler hakkında bilgi sahibi. Bütün bunları üst üste koyduğunuz zaman il teşkilatının iyi bir tercih yaptığını düşünüyorum. Ben Eskişehirli için bir fırsat olduğunu düşünüyorum." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ruhsar Demirel Eskişehir Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title