Haberler

MHP Ankara İl Başkanlığı devlet korumasındaki çocukları unutmadı

Güncelleme:

MHP Ankara İl Başkanlığı, MHP Pursaklar İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde, "Çocuklar Gülerse, Dünya Güler" sloganıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının bünyesinde yer alan ve devlet koruması altındaki çocukların yaşadığı Pursaklar Sevgi Evleri'ndeki çocuklar için bir etkinlik düzenledi.

MHP Ankara İl Başkanlığı, MHP Pursaklar İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde, "Çocuklar Gülerse, Dünya Güler" sloganıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının bünyesinde yer alan ve devlet koruması altındaki çocukların yaşadığı Pursaklar Sevgi Evleri'ndeki çocuklar için bir etkinlik düzenledi.

MHP Ankara İl Başkanlığı'nca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının bünyesinde yer alan ve devlet koruması altındaki çocukların yaşadığı Pursaklar Sevgi Evleri'ndeki çocuklar için bir etkinlik düzenledi. MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ve MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay çocuklarla yakından ilgilendi ve birlikte eğlendiler.

"Devletimizin koruması altındaki çocuklar için daha fazla çalışacağız"

Programda konuşan Turgay Baştuğ, devlet koruması altındaki çocukları asla yalnız bırakmayacaklarını kaydederek şunları söyledi.

"Hepimizin telaşı var. Acelesi var. Bitmek tükenmek bilmeyen hedefi var. Ama burada bir yerlerde unutmamamız gerekenler de var. Bu mana bütünlüğünde değerlendirdiğimizde, bugünün tüm anlamı ve önemi, programımızın adında belirtilmiştir. 'Çocuklar gülerse, Dünya Güler.' Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin buyurduğu üzere: 'Çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakmak, onları huzur, güven ve barış ortamında geleceğe hazırlamak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile mümkündür.' Bu nedenledir ki, çocuklarımızın araştıran, sorgulayan, aydınlık bakış açısına sahip, kendine güvenen, yeniliklere açık, demokrasiyi özümsemiş fertler olarak yetiştirilmeleri temel amacımızdır. Devletimizin koruması altındaki çocuklar için daha fazla çalışacağız, onlarla daha fazla vakit geçirip dertleriyle derlenip sevinçleriyle sevineceğiz."

MHP Pursaklar İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen program, palyaço gösterisi, pasta kesimi ve Ankara'nın güçlü sesi Mustafa Taş'ın sahne performansıyla son buldu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Sevgi Evleri Pursaklar Ankara Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title