Haberler

Merzifonlu Yöneticilerden Avustarya ve Macaristan'a Gezi

Merzifon Kaymakamı M.Fatih Geyim ile Belediye Başkanı M.Kadri Aydınlı'nın öncülük ettikleri heyet, Avusturya ve Macaristan'a gezi düzenlediler.

Merzifon Kaymakamı M. Fatih Geyim ile Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı'nın öncülük ettikleri heyet, Avusturya ve Macaristan'a gezi düzenlediler.

Belediye meclis üyelerinin de katıldıkları gezide Macaristan'ın başkenti Budapeşte ile Avusturya'nın başkenti Viyana'yı ve II. Viyana Kuşatması'nda Merzifonlu Kara Mustafa Paşa'nın otağını kurduğu Kahlenberg Tepesi'ni, Gül Baba Türbesi'ni ve diğer müzeleri dolaştıklarını belirten Merzifon Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı, yurda dönüşü sonrası yaptığı açıklamada 4 günlük gezinin çok olumlu geçtiğini söyledi.

Gezi sırasında gittikleri Türk lokantasında İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile de karşılaştıklarını anımsatan Aydınlı, tarihi ve kültürel yapıları inceleme fırsatı buldukları gezide yerel yöneticilerle de karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Macaristan Merzifon Aydınlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title