Haberler

Merzifon'un Şefkat Çarşısı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde belediyenin öncülüğüyle kurulan Şefkat Çarşısı'nda ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz alışveriş yapma imkanı sunuluyor.

Amasya'nın Merzifon ilçesinde belediyenin öncülüğüyle kurulan Şefkat Çarşısı'nda ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz alışveriş yapma imkanı sunuluyor.

Merzifon Kaymakamı M. Fatih Geyim ile birlikte incelemede bulunduğu Şefkat Çarşısı'ndaki çalışmaları izleyen Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, "Şefkat Çarşımız Merzifon'un en büyük iyilik projesidir" dedi.

Vatandaşlarla da sohbet eden Aydınlı, "Şefkat çarşımızla ihtiyaç sahibi insanlarımıza alışıla gelmiş yardım paketi yerine kendi ihtiyaçları doğrultusunda market düzeyinde farklı alışveriş imkanı sunuyoruz. Kendimize layık görmediğimiz hiçbir şeyi insanlarımıza sunmuyoruz. Sunduğumuz imkanlarla insanlarımızın mağduriyetini gidermeyi hedefliyoruz. Emeği geçen tüm hayırsever insanlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Aşevi ve Şefkat Çarşısı hakkında bilgiler veren Belediye Başkan Yardımcısı ve Acze Düşenler Derneği Başkanı İskender Doğru da, "Merzifon Belediyesi ve hayırsever insanlarımızın yardımları ile yürütülen çalışmalar sayesinde ihtiyaç sahibi insanlarımızın ihtiyaçlarını aşevi ve şefkat çarşısı olarak karşılamaya çalışıyoruz. Aşevi olarak ihtiyaç sahibi insanlarımıza günlük sıcak yemek imkanı sağlıyoruz Ayrıca Aşevi aracımızla aşevimize gelemeyen insanlarımıza günlük olarak yemek servisi yapıyoruz" şeklinde konuştu. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kadri Fatih Geyim Merzifon Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title