Haberler

Merzifon'da Sanayi ve Ticaret Fuarı Açıldı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde bu yıl 14'ncüsü düzenlenen Merzifon Haftası kapsamında Sanayi ve Ticaret Fuarı açıldı.

Amasya'nın Merzifon ilçesinde bu yıl 14'ncüsü düzenlenen Merzifon Haftası kapsamında Sanayi ve Ticaret Fuarı açıldı.

Merzifon Belediyesi'ne ait kapalı pazar ve fuar alanındaki fuarın açılışını yapan Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, "Potansiyeli olmayan yerlerde, gücü olmayan yerlerde bu tür fuarları açmamız mümkün değil. Bu fuarın varlığı sadece ürünlerin sergilendiği ve satıcıların ürünlerini alıcılara gösterdikleri, pazarladıkları alanlar olmaktan öte bu bölgenin iktisadi, ticari ve zirai alanda kalkınmışlığını gösteriyor" dedi.

Beraberinde Ak Parti Genel Başkan Danışmanı Akif Gülle, 5. Ana Jet Üs Komutanı Hv.Plt.Tuğgenal Koray Uz, Merzifon Kaymakamı M. Fatih Geyim ve Merzifon Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı ile birlikte firmalara ait standları dolaşan Vali Çomaktekin, yoğun ziyaretçi akınına uğrayan fuarda stant açıp polisin çalışmalarını sunan Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerini de tebrik etti.

Merzifonspor standında forma hediye edilen Çomaktekin, üreticilerle de sohbet etti. Fuarın 3 gün daha süreceği bildirildi. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Merzifon Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title