Haberler

Kadir Mısıroğlu'nun oğlu Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulundu

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında, Mersin'de düzenlenen bir programda Kadir Mısıroğlu hakkında söylediği sözler nedeniyle oğlu Abdullah Sünusi Mısıroğlu tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Kadir Mısıroğlu'nun oğlu Abdullah Sünusi Mısıroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 24 Eylül'de Mersin'de düzenlenen "Ben Kadınım Umudun Adıyım" programında sarf ettiği sözlerle ilgili suç duyurusunda bulundu. Avukat Emir Akpınar ve Faruk Keleştimur tarafından yapılan suç duyurusunda "kişinin hatırasına hakaret" suçunun işlendiği belirtildi.

AKŞENER DEMİŞTİ?

Akşener, söz konusu programda, "Atatürk'ün o mübarek anasının genelevde çalıştığını söyleyen bir şerefsize gereğini yapamadım, özür diliyorum. Sarayda ağırlandı o şerefsiz, sarayda ağırlandı o ahlaksız. Gereğini yapamadım, özür dilerim, özür" demişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Mısıroğlu Meral Akşener İYİ Parti Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (11)

Bilir Kişi:

Meral aplanın tiyatrolarından kesitler. PKK terör örgütü için bu kadar celallenmedin be meral apla. yazıkların olsun size.

186
117
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Rahmetli Kadir Mısıroğlu bizzat açıkladı, öyle birşey yok - yalan, iftira diye! Yalan söylüyor Meral Hanım. Gerçekleri çarpıtamayacaksınız!

155
92
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Bir Türk vatandaşı ATAMIZA düşmanlık ediyor ona küfrediyorsa ona ve annesine olmadık yakıştırmalar yapıp iftira da bulunuyorsa ALLAH bunu hesabını ya bu dünyadayken yada öbür dünyada mutlaka hesabını soracaktır bu kişilerin Türk olduğu da şüphelidir !

121
121
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

kardeş pardon ama ne içiyon?

yanıt1
yanıt10
Ahmet AKGÜL:

Üstadın tırnağı olabilsen öp başına koy be kadın

104
101
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Rahmetli Kadir Mısıroğlu'nun bütün videolarını izledim. KESİNLİKLE

76
77
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Rahmetli Kadir Mısıroğlu'nun bütün videolarını izledim. Kesinlikle öyle bir ithamda bulunmamıştır. YALAN söylüyor!

57
36
yanıtYanıtla
Sefer Aydın:

Bu sözü ne zaman söylemiş Kadir Mısıroğlu? ispatla hadi meral hanım.

17
30
yanıtYanıtla
hasan:

sende biliyorsun herşeyi ama cesaretin yok

15
8
yanıtYanıtla
ihtiyar:

Meral akşener trübüne oynuyor kaynağı nedir nereden duymuş eğer yalan ise kendisi bu sözlerle Atatürk'ün annesine hakaret etmiştir

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title