Haberler

Menemenspor, Afyonkarahisar'da kampa girdi

Güncelleme:

- Menemenspor, Afyonkarahisar'da kampa girdi Menemenspor Teknik Direktörü Cenk Laleci: "Algısı yüksek, başarıya aç oyuncularımızla devam ediyoruz" "Bu sene istediğimiz hedefi en iyi şekilde yakalayacağız" TFF 1.

- Menemenspor, Afyonkarahisar'da kampa girdi

Menemenspor Teknik Direktörü Cenk Laleci:

"Algısı yüksek, başarıya aç oyuncularımızla devam ediyoruz"

"Bu sene istediğimiz hedefi en iyi şekilde yakalayacağız"

AFYONKARAHİSAR - TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor'un yeni sezon öncesi 11 günlük Afyonkarahisar kampı başladı.

Menemenspor, 11 gün sürecek Afyonkarahisar kampına start verdi. Teknik Direktör Cenk Laleci yönetiminde yapılan antrenman Kocatepe Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi. Kampın ilk gününde ısınma hareketleriyle idmana başlayan sarı-lacivertliler, 4 de hazırlık maçı oynayacak.

Cenk Laleci, kamp süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, "Ayın 4'üne kadar da nasip olursa 4 tane hazırlık maçımız var. Tabii biliyorsunuz pandemiden dolayı ne olacağı belli olmuyor. İnşallah herhangi bir sıkıntı çıkmadan 11 günlük kamp dönemimizi iyi geçiririz. Geride bıraktığımız sezon tabii ki zor bir sezon oldu ama biz kendi açımızdan iyi bir sezon geçirdik. Yani kimse bizden böyle bir başarı beklemiyordu açıkçası, biz bunu gösterdik. Yeni sezonda da aynı şekilde en iyi yerlerde bitirmek için elimizden geleni yapacağız. Ben taraftarın içinden geldim sayılır. Yıllardır bu takımın kaptanlığını da yaptım. Hepsiyle beraber oldum. Her zaman sağ olsunlar beni ve takımımızı desteklediler, yine desteklemeye devam etsinler. Genç ve dinamik bir takımımız var. Algısı yüksek, başarıya aç oyuncularımızla bu sene devam ediyoruz. İnşallah bu sene istediğimiz hedefi en iyi şekilde yakalayacağız ve en iyi yerlerde bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocatepe Afyon Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title