Haberler

Memur-sen Mardin İl Temsilciliği, Filistin'e Saldıran İsrail'i Kınadı

Memur-sen Mardin İl Temsilciliği İsrail'in Filistin'e Düzenlediği Saldırıları Bir Basın Açıklamasıyla Kınadı.

Memur-Sen Mardin İl Temsilciliği İsrail'in Filistin'e düzenlediği saldırıları bir basın açıklamasıyla kınadı.

Memur-Sen Mardin İl binasında İl Başkanı Sait Uçar'ın okuduğu basın açıklamasında İsrail'in son günlerde yaptığı toplu katliamlar ve vahşet nefretle ve şiddetle kınandı. Bu saldırılarla İsrail'in Ortadoğu'yu kan gölüne çevirdiğini belirten Uçar, son bir yıl içerisinde bölge üzerinde uygulanmak istenen karanlık senaryoya bakıldığında ABD, İsrail ve müttefiklerinin, bölgeye yönelik istikrarsızlaştırma stratejilerini bölgenin birçok yerinde derinleştirmeye çalıştığını savundu.

İsrail devletinin yaklaşık 50 yıldan beri yaptığı vahşetleri Birlemiş Milletler (BM) nezdinde yaptığını ileri süren Sait Uçar, "En azından insani duyarlılıklarını kaybetmemiş ülke temsilcilerinden bu konuyu gündeme getirmelerini bekliyoruz. Halkı Müslüman olan devlet yöneticilerine sesleniyoruz. Ölüm suskunluğunuzdan vazgeçin. Yeter artık daha ne zamana kadar bu zulmü içinize sindireceksiniz? Bir şeyler yapın. Mazlumların ahı arşı alayı titretmektedir. Unutmayın katili seyretmek cinayete suç ortaklığıdır, haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır. Bizler Mardin Memur-Sen olarak diyoruz ki Filistin halkı yalnız değildir. Onların acısını yürekten paylaşıyoruz. Bu vahşete imza atan İsrail'i lanetliyoruz ve zalimlere diyoruz ki bu devran böyle gitmeyecektir. Zülüm ve vahşetiniz bu raddeye gelmişse inşallah zevaliniz de yakındır demektir. Allah'ın izni ile döktüğünüz mazlumların kanında boğulup er veya geç tarihin çöplüğüne gireceksiniz" dedi.

(NG-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title