Haberler

Memur Sen Aliağa Buluşması Gerçekleşti

Memur Sen İzmir İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Aliağa buluşması gerçekleşti.

Memur Sen İzmir İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Aliağa buluşması gerçekleşti. AK Parti İzmir Milletvekili adayları Tansu Kaya, Hale Yıldız, Memur Sen İl Başkan Yardımcısı ve Sağlık Sen Şube Başkanı Ekrem Özdemir, konfederasyona bağlı sendikaların şube başkanları ve Aliağa'da çalışan sağlık çalışanları ve öğretmenlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

ERDEMLİLER HAREKETİ

Memur Sen Başkan Yardımcısı ve Sağlık Sen İzmir Şube Başkanı Ekrem Özdemir konuşmasında, "Memur Sen kendisine duyulan güveni haklı bir güce; emeği, alın terini kazanıma dönüştüren, geleneği gelecekle harmanlayan güçlü bir sivil toplum kuruluşudur. Gönül birliği, kader birliği yapmış serdengeçtilerin omuzlarında bayraklaşan bir erdemliler hareketidir. Memur-Sen zulmü reddeden bir organizasyondur. Memur-Sen bir idrak hareketidir, soylu mücadelemizin gerektiğini yaptığımız inancındayız. Bizler hizmet sendikacılığı yapıyoruz, dünyanın neresinde bir insanlık dramı varsa oraya ulaştık, tüm mazlumların konfederasyonu olduk" dedi.

"ZORLU MÜCADELELER VERDİK"

"Temsil ettiğimiz ilke ve değerler uğruna bugüne kadar her türlü bedel ödemeyi göze alarak zorlu mücadeleler verdik ve Türkiye'nin tarihi dönüşümüne bütün ruhumuzla hizmet ettik" diyen Özdemir, "Bugün de ülkemizin geleceğine dönük tehditler karşısında da aynı azim ve ruhla mücadele etmeye devam edeceğiz. 10 yılda bir darbe yapmaya alışan ve onun destekçilerinin millet iradesine vurdukları prangaları milletle beraber kırdık. Eski Türkiye'nin bizi geri bırakan, istismar eden, ötekileştiren tortularını yok etmek için son nefesimize kadar mücadele ettik" diye konuştu.

KAYA: MEMUR-SEN HUZUR VE KAZANIMIN ADIDIR

Milletvekili Adayı Tansu Kaya konuşmasında, Memur-Sen ailesi ile birlikte huzur ve barış medeniyeti içerisinde olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Kaya, son yıllara bakıldığında yapılanların hayal bile edilemez olduğunu söyledi.Kaya, "Geldiğimiz noktaya baktığımızda gitmemiz gereken hedefin çok daha gerilerindeyiz. Bizden beklentisi olanlar, bizden umudu olanlar ve bizimin duruşumuzdan medet umanlara bir şeyi güçlü göstermemiz lazım. Birlik ve beraberliğimizi, birbirimize olan sevgimizi, birlikten güç doğar anlayışını yarınlara taşımamız gerektiğine inanıyorum. 1 Kasım akşamı Türkiye'nin, mazlum ve mağdur milletin, ümmetin yükü ya hafifleyecek veya ağırlaşacak. Belki birey olarak yükümüz azalacaktır. Ama üstlendiğimiz yükün ağırlığını paylaşarak azaltmak gibi bir görevimiz ve sorumluluğumuz olduğunu inanıyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tansu Kaya Memur Sen Aliağa İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title