Haberler

Melikgazi Belediyesi, Basketbolculara Ev Sahipliği Yaptı

Salon sporlarının öncüsü ve destekçisi Melikgazi Belediyesi, şehirdeki basketbol camiasını yemekte buluşturdu.

Salon sporlarının öncüsü ve destekçisi Melikgazi Belediyesi, şehirdeki basketbol camiasını yemekte buluşturdu. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemekte, Kulüplü Büyük Erkekler Basketbol Ligi'nin de fikstür çekimi yapıldı.

Basketbol İl temsilciliğinin geleneksel olarak her ay kulüplerle yapmış olduğu tanışma ve kaynaşma yemekli toplantısına Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Metin Özen, Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, Sağlık spor Kulübü Başkanı Dr. Ümit Işıldak, Kayseri Basketbol Gençlik spor Kulübü Başkanı Vedat Nalbantoğlu, Planet spor Kulübü Başkanı Kamil Köseoğlu, Basketbol İl temsilcisi Mehmet Ünal Sağlam, Basketbol eski il temsilcisi Ahmet Çulfacı, Barogücü spor, Hürriyet EML Spor, Sahabiye spor, Kayseri Gençlik Hizmetleri spor, Yol spor, Sağlık spor, Kayseri Basketbol Gençlik spor, Planet spor, Gençlerbirliği ve TED Koleji spor kulübü idareci, antrenör ve kaptanları katıldılar.

Basketbol İl Temsilciliğine atanan Mehmet Ünal Sağlam, "Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gerek A takım ile gerekse alt yapı takımları ile basketbol sporunun lokomotifi olan Melikgazi Belediye Spor'un bundan sonraki yıllarda da basketbol sporuna olan katkısının artarak devam edeceğine inanıyor, emeği geçen kulüp idarecileri, antrenörleri ve sporculara teşekkür ediyorum" dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, "Böyle anlamlı bir çalışmayı Melikgazi Belediyesinin ev sahipliğinde yapmanızdan dolayı büyük mutluluk duyduk. Salon sporlarını her zaman önemsiyoruz. Ülkemizde spor deyince akla hep futbol geliyor, ancak biz belediye olarak salon sporlarına büyük önem veriyor, sahip çıkıyoruz. Amatör spora hükümetimizin bize verdiği yetkiler doğrultusunda katkı sağlıyoruz ve sağlamaya da bundan sonraki yıllarda devam edeceğiz" dedi.

Yemeğin ardından Kulüplü Büyük Erkekler Basketbol ligi Fikstürü çekildi. Nisan ayının ikinci haftasında çift devreli lig usulüne göre oynanacak olan lig'de takımlar şu şekilde oluştu.

A GRUBU

B GRUBU

1.PLANETSPOR

1.HÜRRİYET EML

2.TED KOLEJİ

2.BAROGÜCÜ

3.KAYSERİ BASKETBOL (B)

3.KAYSERİ BASKETBOL(A)

4.SAĞLIKSPOR

4.GENÇLERBİRİLİĞİ

5.YOLSPOR

5.SAHABİYESPOR

6.GENÇLİK HİZMETLERİ

Yemek ve fikstür çekiminin ardından Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, katılımcılara birer lale çiçeği hediye etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Büyükkılıç Ünal Sağlam Melikgazi Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title