Haberler

Mederusie Kruvazör Birliğinden Trabzon Valiliğine Ziyaret

Mederusie Kruvazör Birliği Genel Sekreteri General Thanos Pallis, Trabzon Valiliğini ziyaret etti.

Mederusie Kruvazör Birliği Genel Sekreteri General Thanos Pallis, Trabzon Valiliğini ziyaret etti.

Pallis ve beraberindeki heyeti kabul eden Vali Vekili Şükrü Kara, daha önce Karadeniz'in kuruvaziyer turizmiyle ilgili geniş katılımlı bir konferans düzenlediklerini söyledi.

Karadeniz'in turizm açısından çok zengin bölge olduğunu ifade eden Kara, "Karadeniz'de var olan turizm potansiyelini geliştirmek için işbirliği içerisinde olmalıyız. Bu diyalog ile gelecek zaman içerisinde Karadeniz'de turizm her alanda gelişecek ve ülkeler ekonomisiyle, turizmiyle, kültürüyle birbirine daha çok yakınlaşacak" dedi.

Pallis ise amaçlarının kruvaziyer turizminin ülkeler arasında gelişmesini sağlamak olduğunu vurgulayarak, "Bütün ilgili birimlerin önerilerine ihtiyacımız var. Geleceğe yönelik çalışmaları hep birlikte yapacağız. Temsil ettiğimiz ve üyemiz olan limanlara geçen yıl 27 milyon turist gelmişti. Trabzon Limanı bize üyelik başvurusu yaptı. Önümüzdeki günlerde bunu karara bağlayacağız" diye konuştu.

Kara, ziyaretin anısına Pallis'e gümüş telkari işlemeli kahve fincan takımı, Pallis ise Kara'ya antik olimpiyat oyunlarıyla ilgili tarihi kitap hediye etti. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Karadeniz Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title