Haberler

Mazlumder Gaziantep'teki Terör Saldırısını Kınadı

Mazlumder Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş, Mazlumder olarak Gaziantep’teki terör saldırısını kınadıklarına dair yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Mazlumder Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş, Mazlumder olarak Gaziantep'teki terör saldırısını kınadıklarına dair yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Suruç ile başlayan katliamlar dizisinin amacının, Türkiye Cumhuriyeti devletine diz çöktürmek olduğunu belirten Başkan Ahmet Taş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Mazlumder Kayseri Şubesi olarak! Yaşama hakkının en kutsal hak olduğuna inanarak masum, savunmasız çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan insanlara yönelik bu saldırıyı en büyük insanlık suçu olarak değerlendiriyor, saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırganları ve destekçilerini insanlık katili olarak ilan ediyor, ölenlere Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin ve devletimizin geleceğine yönelik insanlık ayıbı bu saldırıların bir daha yaşanmaması için insanlarımızı saldırganlara ve saldırılara karşı uyanık ve duyarlı olmaya, istihbarat teşkilatlarını ve güvenlik güçlerini caydırıcı tedbirler almaya davet ediyoruz." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ahmet Taş Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title