Haberler

Özlem Çerçioğlu'ndan adliye yemekhanesindeki mazbata törenine sert tepki: Utanç verici bir şey

Güncelleme:

31 Mart'ta yeniden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Özlem Çerçioğlu mazbatasını alarak görevine başladı. Törenin Aydın Adliyesi yemekhanesinde gerçekleşmesine tepki gösteren "Topuklu Efe" lakaplı Çerçioğlu, "Arkamda yemek tabakları ve çaydanlıkla fotoğraf çekeceksiniz, sakın çekmeyin. Ulusal basına rezil oluruz arkadaşlar. Türkiye'nin hangi ilinde bir büyükşehir belediye başkanı adliyenin yemekhanesinde mazbata alır. Bu tablo Aydınımıza yakışmıyor. Utanç verici bir şey" dedi.

Hafta sonu gerçekleştirilen yerel seçimlerde rakiplerini geride bırakarak Cumhuriyet Halk Partisi'nden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Özlem Çerçioğlu, Aydın Adliyesi'ne giderek mazbatasını aldı.

"ULUSAL BASINA REZİL OLURUZ ARKADAŞLAR"

Aydın İl Seçim Kurulu Başkanı Erkan İlbay'ın elinden mazbatasını teslim alan Çerçioğlu, tüm Aydınlılara teşekkür ederek, seçimin kaybedeni olmadığını Aydın'ın kazandığını belirtti. Aydın Adliyesi'nin yemekhanesinde gerçekleştirilen mazbata töreninin yıllardır yemekhanede yapılmasına dikkat çeken Başkan Çerçioğlu, duruma tepki göstererek "Arkamda yemek tabakları ve çaydanlıkla fotoğraf çekeceksiniz, sakın çekmeyin. Ulusal basına rezil oluruz arkadaşlar. Türkiye'nin hangi ilinde bir büyükşehir belediye başkanı adliyenin yemekhanesinde mazbata alır. Bu tablo Aydınımıza yakışmıyor. Utanç verici bir şey" dedi.

Özlem Çerçioğlu'ndan adliye yemekhanesindeki mazbata törenine sert tepki: Utanç verici bir şey

"ÇOK DEMOKRATİK BİR YARIŞ OLDU"

Mazbatasını aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan "Topuklu Efe" lakaplı başkan Çerçioğlu, demokratik bir yarış olduğunu belirterek, "Bu seçimin kaybedeni yok. Kazananı Aydın'dır. Benle beraber 21 adaydık biz. Karşımda 20 aday vardı. Çok demokratik bir yarış oldu. Tüm adayları bekliyorum. Beraber çalışmaya hazırız. Ben Aydın halkına bir kere daha teşekkür ediyorum" dedi.

"İLK ETAPTA YARIM KALAN İŞLERİ TAMAMLAYACAĞIZ"

Törenin ardından beraberindeki heyetle birlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne geçen Başkan Çerçioğlu, görevine başlarken, projeleri hakkında da bilgi verdi. İlk etapta yarım kalan işleri tamamlayacaklarını belirten Çerçioğlu; "Yarım kalan projelerimiz var. Işıklı Doğal Yaşam Parkı'nın temelini attık. Hızlı bir şekilde onu tamamlayacağız. Yine Mimar Sinan Mahallesi'nde kapalı spor salonumuzun temelini attık. Hızlı bir şekilde onu tamamlamaya devam edeceğiz. Yine Fuar Aydın ile ilgili tamamlanacak noktalarımız var. Onları tamamlayacağız. Yani, temelini attığımız hizmetlerimizi birinci etapta bitirmeyi planlıyoruz. 2009 yılından bugüne kadar hep sosyal belediyecilik dedim ve sosyal belediyeciliği en iyi şekilde devam ettireceğiz. Başladığımız işleri bitireceğiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu Türkiye Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman?
500

Yorumlar (52)

FUAT SÖYLER:

Ne bu kibir arkadaş.Aldın mazbatanı git işine yap. Shov yapma.

415
479
yanıtYanıtla
Gökhan Eker:

bu eleştirini çakarlı akp konvoyları altın yaldızlı makam odaları için yapalım.

yanıt17
yanıt8
Hek Tor:

Kibir şampiyonu sizlersiniz, başka büyük yok...

yanıt138
yanıt71
Hek Tor:

Şov da kibir de kin de sizlerle özdeşleşmiş olup başkalarına ihtiyacı yok onların...

yanıt103
yanıt44
ekaf paseh:

kibir sizde gereksizler bunlar çıktı birde her yere kibir de kibir la kadına yemekhanede mazbatasını vermişsiniz kibir sizde

yanıt4
yanıt3
Mavi Balık:

sn başkan evet bu utanç verici bir olay size katılıyorum,bide didim aydın arası 405 numaralı sarı otobüse bininde yaşlı insanların sizin verdiğiniz kısıtlı seferlerle otobüste yer bulamayıp otobüs koridorlarında yere oturduğunu göreceksiniz bence bu daha utanç verici.koskoca didime günde 6 seferimi layık görüyorsunuz,kuşadasına günde 15 sefer,sökeye 13 sefer veriyorsunuz didimlinin günahı ne?

340
61
yanıtYanıtla
Haydar senkal:

Didimden aydina belediye otobusuyle gidiyorsunuz daha ne olsun?

yanıt151
yanıt172
Ayhan Kökemli:

Siz kazanınca demokratik secim,kaybedince,oylar çalındı.Ü ü ü.

234
68
yanıtYanıtla
Serkan Aygun:

Bunlara kaldı belediye başkanlığı daha neler göreceğiz

179
121
yanıtYanıtla
Mustafa Usta:

Kıyamet yakındır.

yanıt21
yanıt10
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title